[silindi] suan 0.6 var tek delik sinirleniyor 😒biberonu yüzüme fırlatıyor bırakıyor emmeyi yorulup🤔😌2 delik uçluya geçmem lazim 7aya giriyoruz bu seferde bogulur mu hızlı çekerse diye kafamda deli sorular🤔
bekuah [silindi] 6 aydan sonra geçiliyor 2 numaraya bebeğiniz 7 aylık olduğuna göre geçebilirsiniz evet hızlı gidiyo mama daha çabuk bitiyo bozulacağını sanmıyorum
Deletedmom145 [silindi] yok canim rahat olur gec bence.benimki sinirlendi dişledi biberomi 2 deşiklik degil 4 deşiklik yapto😂😂😂😂pat pat içuyo sonra firlatiyo dòkuyo yere
Kuzey-41 [silindi] valla benim oglum 4 aylik olcak 1 numara az geldigi icin sinirleniyor istahli birazda 😅
Misskokulum [silindi] seninki seni. Büyük zarara soktu😝🥶çok şükür oğlum evdeki wee Baby nin biberonunu tuttu dandik seviyoruz 😂
Deletedmom139 [silindi] yok kanka sorun olmaz zaten bogulur gibi olurda çok gelirse dursun illaki ilerde alınıcak yine
Deletedmom145 Deletedmom145 [silindi] ozel yazamiyorum ben canim.Qrupa yazsam olurmu acaba😂 oraya yaziyieum gir bak.