Koalina İyi günler Hanımlar kızım 1 ay 26 günlük oldu. Şu riskli 2 haftada gitmek istemiyorum hastaneye ne zamana kadar vakti var acaba kalça ultrosonunun bilgisi olanlar yazabilir mi ? Acaba sizler ne zaman yaptırdınız.
[silindi] Koalina canim benim kizim 3 aylikndaha ben götürmedim gec götürünce sıkıntı opmuomuş dokdoruma sordum
Kubuu1 Koalina aslında ne kadar erken gitseniz bunun için o kadar iyi ama gideceğiniz hastaneyle görüşün Allah korusun sıkıntı olursa erken tanı yapılması iyi olur eğer özele gidecekseniz çabucak yapılıyor zaten beklemeden halledersiniz
Hunilianne Koalina 2 hafta ertelenir ama daha fazla ertelenme. Çünkü bebek büyüdükçe tedavi sureci uzuyor eğer ki çıkıktır veya gerilik varsa. Ki ultrasonda çok kolay anlaşılıyor. Ama tedavisi aylar sürüyor onumuz de yaz daha zor olabilir. Biz su an bununla uğraşıyorum
Busraae Koalina ben daha 2 gün önce 2 ay 8 Günlükken yaptırdım canım 3 aya kadar vakti varmıs. Allah korusun tabi de ben öbür ay şu virüs olayı daha cok büyür diye korktum götürdüm kızımı
mhe7 [silindi] sıkıntı olmuyor mu 3 aya kadar ben de çok kararsızım götürüp götürmemek için ne dedi doktorunuz tam olarak
[silindi] mhe7 yok olmuyor ben sordum ortalikda virüs var kalca kontrolüne yaza dogru getirsem olurmu dedim olur dedi
Koalina mhe7 Aşınım ne kadar süresi var ki henüz ebeyle görüşmedim onuda ultrosona götürdüğüm vakit giderim dedim
Koalina Kubuu1 Özele gidiyorum da Hani şu 2 hafta riskli dendi ya kuluçka zamanı imiş ya yoksa bende asla bekletme taraftarı değilim. 4 gün var yani 1 haftada geç gitsem bir hafta geciktirmiş olucam.
vera66 bize 1 ay 28 günlük olduk bende biran önce yaptrnak istyrn vakit geçmeden ama nası olcaksa bu durmlarda 🙉
Gamzelii1 Kızlar geçen bir post açmıştım bu konuda ultrasyna 2.kez götürmeme rağmen sınırda cıktı ve 3.ultrasyonm haftaya iptal olmadı sürece götürücm çünkü çok önemli 3.ayna kadr amellyt vs olmadan çözüm bulyolarms şuan ortapedye yönlendrdler bizi
Koalina Hunilianne Allah korusun umarım iyi çıkar çok zor arkadaşımdan biliyorum 1 yaşına kadar bandaj ve Demir takmıştı