eralp merhaba anneler.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.5 aydır gece terlemesi var ilk zamanlar normal olduğunu düşündm ama 5 aydır geçmedi bu durum.doktorum 6 ay normal dıo ama aklıma takıldı aynı durumda olan varmı😔
Joipt eralp benim 3 ay oldu hala var,millet 40ımdan sonra geçti diyor ama ben de inşallah 6. ayda geçer diyorum 🤷♀️
Missi eralp Merhaba. sezeryan olalı dokuz ay oldu geceleri hala terliyorum tabikide eskisi gibi değil. sanırım normal , ama hiç doktora sormadım.
Derin_Deniz eralp Bende hiç terleyen biri değildim ensem ve boynum su gibi oluyor, hamileliğimde başladı doğum yapalı 2 ay oldu hala devam ediyor . Bende ev çok sıcak diye mi diyordum meğer tek değilmişim🙄
eralp Joipt benm 5 ay 25 gün oldu hala gece terlemesi ateş basması var.önceden çok terleyen biri değildim şimdi bu problem var ve beni çok rahatsz ediyor
Duam eralp kizlar o logusa teri onu vicuttan atmadikca geçmez uzerinizi sikica ortup terlemeniz lazım yoksa geçmiyo ben ne çektim
eralp Missi anlamdm bende doğumdan önce hiç böyle bir problemim yoktu.şimdi terleme ateş basması bayağı zorluyor
AHFKASAP Oğlum 6 buçuk aylık oldu. İlk zamanlar gibi aşırı olmasa da hala var bende. Ne zaman geçer bilmiyorum ama baya zorluyor insanı 🤷♀️
eralp AHFKASAP evet ilk 2 ay çok çok vardı.şimdi eskisi gbi değil ama yine var doğumdan önce hiç terleyemen biriydim şimdi böyle olunca cok zorlanıyorm
Herhighnesses Derin_Deniz aynı kafadaydım ben de meğer semptommuş... bunu anlatmayan hekimlere selam olsun 🤬🤬🤬
eralp Derin_Deniz bende tek olmadığımj gördm ilk 2 ay daha fazlaydı şimdi eskisi kadar olmasada yine var
Duam eralp bendede vardi gecti kendini sicak tutmaya bak üşütmüşüm sirt agrisindan olucektim nefes aldikca batiyodu her terldgnde üzerini değiştir
iremmakkk Herhighnesses sıkınca uyanmıyor, ancak vurmak gerekiyor zaten onda da 5-6 saniye emip yine uykuya dalıyor