busratarkan Ya arkadaşlar kızım 2 ay 23 günlük kakasını yaparken taşırıyor bazen beyazları çamaşır suyuyla hallediyorum ama renkliler icin öneriniz nedir?
Prensesannesiii26 busratarkan a101 den pembe olan Viking den almanı öneririm canım muhteşem derecede memnunum 🤗🤗
ozgestar busratarkan hemen çitilemek gerekiyor önce herhangi bir leke çıkarıcı ile beklet daha sonra sabunla çitile 👍😊😊
Minnooss E bebekten baby me leke çıkarıcı aldım makineye atmadan önce kekle üzerine döküyorum atıyorum tertemiz bu arada 5 günlük kurumuş kaka üstünde denendi 😂
Rrraaaiiinnn Minnooss merhaba yemek zamanı pnlukt3 agız mendili de okusan Lekeleri de cıkartır mı acaba siz kacıncı ayda siniz acaba denemeniz oldu mu bu konıdada bende ona gore alayım e bebekten
Aselinkoes Bnde kosla leke cıkarıcı denedim beyaz sabun denedm ama cıkmadı camasır makinesndende kaynaklı olablr
Gamze_Defne busratarkan e bebekten ‘baby me leke çıkarıcı’ hayat kurtarıyor,makinaya atmadan önce döküp bekletip çitiliyorum elimde ve sonra makina yeni gibi oluyor valla 🙃😆 Bazı zaman da yeşil dalan sabun işe yarıyor o da çıkartıyor lekeleri 👍🏻
Yasemin89- busratarkan sıcak suyla birlikte beyaz sabunla çitileyip 60 derecede yıkıyorum. çamaşırlarını her kaka yaptığında hemen yıkamıyorum açıkçası 2-3 günde bir yıkıyorum leke kalmıyor.
Minnooss Rrraaaiiinnn hepsini çıkartıyor hatta ben kendi kıyafetime bile kullandım yalnız önemli bi husus var bi sprey şekli var biri de sıvı şekilde sprey çıkartmıyor sıvı olan çıkartıyor sıvı deterjan gibi üzerine dök Lekeli yerin diğer kıyafetleri makineye yerleştirirken beklet onu 40-50 derece civarı yıkıyorum kızımın kıysfetinş renkli 40 beyaz 50 800 devir çıkartıyor eğer ufak leke kaldıysan ikinci yıkamada mutlaka çıkıyo alırken 3-4 şişe alın çabuk bitiyo 😂 bizim kız fazla kaka yapıyo bide ek gıda alırken heryeri aşırı Batırıyor 13-15 tl civarıydı
Rrraaaiiinnn Minnooss bende baktım sprey 500 ml 12 TL dogerı 750 ml var 14 TL bide 2 kg var 30 TL sprey cıjartmıypr demek uzerınde direk dpkunce daha yogun oluyor ondan sanırım acıkcası Onluk ler temizlensin cok kakalı zıbın attım ben 🤢🤢🤢 gec kesfetcem kısmet artık si Didem sonra rahat edeyim 😁 bide koltuk lekesi var okusan nedense inada istedim denemek ıns ise yarar buyuk olanı alsam daha ıyı galiba gercekten ise yarıyorsa Bı kerede alayım bari buyukce
Rrraaaiiinnn Minnooss birde bısey sorucaktım bebek kıyafeti hep 30 derece yazıyor etıketlemede ben hı c 40 da yıkamadım sız yıkançdınıznrenkleı sokma vb olmuyor mu
Prensesannesiii26 Caca coslanin leke çıkarıcı fırçalı birseysi var beklemiş kurumuş kan lekesini bile cikertiyorsa cikartamayacagi leke yoktur bence 🤗🤗
Deletedmom388 busratarkan Ebebek / Baby&Me Çamaşır Suyu Tozu. Kıyafetleri suda bekletiyorum üzerine tozdan döküp. Sonra makineye atıyorum. Hem renkli hem beyazlarda kullanılıyor
Minnooss Rrraaaiiinnn çok kullanılıyor benzese büyük al ben küçük almıştım 1 haftada bitti sayılır az kalmıştı yani özellikle sıvı olan ama bak sprey hiç çıkartmıyo leke
Minnooss Rrraaaiiinnn hayır olmadı kızımın çoğu kıyafeti siyah vr lacivert pek pembe sevmem bizde olmadı kaliteli kumaş olabilir kumaşlar hakkında pek bilgim yok ama iç zıbınları felam 30 da yıkayınca hiç içim rahat etmiyor 50 de yıkıyorum renklilerini 40 ben hiç 30 da yıkamadım
Rrraaaiiinnn eSved bende oyle yıkarım artık hep 30 yıkadım artık bu durumlardan sıcak yıkanır da sanki daha temiz olacak dusunce m var nedense buyuk boy sız 2 kg mı almıstınıx ne Kadr gider baya gider sanırım degıl mı
Jelibon88 Baby me sprey var bende ama hiç çikartmiyor en iyisi sabunla leke tam tutmadan çitilemek ama meyve lekeleri yemek lekeleri ne yaparsam yapim kaliyor ben çikaramamdim zaten ne kadar temizde giydirsem kendisi yemeye çalişirken heryeri batiyor.