AnneBebek1 Aslancikk 4 bucuk ay once dogum yaptım aman aman bir kilom yok fakat göbeğim var ve rahatsiz olmaya basladim termal tayt ise yarar mi sadece göbek icin istiyorum bu yuzden cok kararsiz kaldım ve hic bilgim yok bu konuyla ilgili 🤔
Aslancikk AnneBebek1 valla benim kalça basen göbek bayağı vardı onun için aldım termal tayt ve ben bayağı faydasını gördüm ve hala goruyorum…yani sadece göbek varsa normal ayarlı korseler de işinizi görebilir bence
birkediannesi Aslancikk ozaman bende sadece termal tayt alacağım kuzum beden konusunu nasıl ayarladın biraz kalıbı darmış Sanırım bide kaçıncı günde kullanmaya başladın doğumdan sonra
Aslancikk birkediannesi canim ben normal doğum yaptım ya üçüncü yada dördüncü gündü giymeye başladığımda ben M beden aldım..
birkediannesi Elfthkn yaaa kafam karıştı bak ama ben sanırım ilk termal tayt alacağım sonra latex alacağım malum ikisi çok pahalı oluyor şuan sadece birtanesini alabiliyorum 😣 peki belinde incelme var mı göbeğinde nasıl bi etkisi oldu
Elfthkn birkediannesi ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 6 cm inceldim göbeğim toparlandı doğum yapmış gibi değilim artık 🙏🏻
birkediannesi Aslancikk peki kilon kaç acaba gerçi kiloyla alakası olmuyor sanırım benden ölçü istemişti site ama kararsız kaldım beden konusunda. Kalıbı çok mu dar yada hemen bollaşıyormu
Aslancikk birkediannesi doğumdan çıktığımda 90dim ben.m beden almisdim..ilk başlarda içine biraz zor giriyordum ama şimdi çok rahat giyebiliyorum canim 27gunde 18kg gitti benden bayağı bir toparladı vücudumu..bollasma olmadi
Elfthkn birkediannesi Doğum sonrası için latex daha uygun olur bende kararsız kalmıştım ama korse çok iyi geldi bana
birkediannesi Aslancikk ben 60.ım ya ozaman m büyük mü gelir acaba kalçadan ölçüm istedi 100 çıktı sanırım basenim var olabilir mi
Tazeanne0134 birkediannesi valla canım ben owli kulanıyorum en baştan beri kullansaymışım göbeğim kalmayacakmış takabilirsen hemen tak hiç düşünme