Gorursensoyle songul91 canım merakımdan soruyorum 8aylık nasıl pamukçuk oldu ek gıda veriyosundur biz de temkinli olalım ben ilk aylar çıkar sanıyordum
songul91 Gorursensoyle inan bende anlamadim yani her beslememden sonra suyunu kesinlikle ihmal etmem yani hemen suyunuda veriyordum ama nasil oldu anlamadim doktor dis cikarma doneminde bazi bebeklerde olabiliyo dedi
songul91 Gorursensoyle he birde b12 ve demir eksikligindende olabiliyormus bide o degererine baktiracamgim
Servet songul91 bizim de pamukçuk oldu 1 ay 13 günlüğüz bişey yiyemiyor du emmıyo zaten bıberonu da alamadı doktora götrdum ilaç verdi ıkı tane bakalım nasıl olacak bizde ıshaldd oldu pamukcukdan dolayı
Servet songul91 bize bikarbonat da verdi onu malatya dan getrttık bugün bakalım . geçmiş olsun yavrularımıza çok acı cekıyolar :(
Acemiiiii songul91 bilemiyorum. Doktorun günde 3-4 defa bir damla dolusu demiş şimdi tekrar baktım da mesaja. Mesajla sormuştum. Prospektüste de 3-4 defa yazıyor.
Aysenkl songul91 kesinlikle fungostatini öneririm kullanırken de karbonatlı suyla sil demişti bana bizimki sildirmedi ama bu ilaç 2 günde geçirdi ağzına hiç karbonat bile sürmeden 👍🏻
Gokcelgin songul91 karbonat ile silmek yanlış bir yöntem diye duydum benim de kızımda çıkmıştı ama acı yartacak kadar büyük değildi doktorumuz ilaç verdi hemen geçti doktorunuza bir danışın isterseniz
Seniha songul91 genelde köy pazarlarinda yöresel ürün satan fuarlarda ve bazi şarküterilerde bulunabiliyor.
Tuba8406 songul91 kesinlikle karadut ozu suyu kesinlikle birebir zaten karadut aft icin cok faydalı bu pamukcukta bir nevi o yeğenimde oldu onunla tedavi etti kardeşim
songul91 Tuba8406 bende aldim dun aksamdan beri suruyorum acisi biraz dindi hatta pamukcuklar dokulmeye basladi sukur
Umayduru Doktora gotursene pamukcuk bi nevi mantar ve bununda ilaci var.kullaninca geciyor daha fazla aci cekmesin kuzu.