songul91 bebegim 8 aylik ve agzinda pamukcuk cikti 3 gundur cok huzursuz emmek istemiyo emzigini emmiyo bugun karbonatla sildim ama hic faydasi yok ne yapabilirim lutfen yardimmmm edin 😢😢😢
Birprensesannesi songul91 Karbonatlı su ile fazla silince dil üzerindeki tat alma duyuları zarar görüyormuş siz yüne temiz bi gazlı bezle kaynayıp ılımış suyla gün içinde sık sık silin her beslenmeden sonra silebilirsiniz iki yada üç kez de karbonatlı su ile silin..
Elifsu songul91 ben ilk doğduğu zamanlar oluyor sanıyordum 🤔 sıcak bişey içince oluyor diyorlar neden oldu acaba. Dikkat edelim bizde 😕
Dogalice songul91 Kahve fincanın içine soda koy,baş ucunda dursun.Her emzirmeden sonra 1-2 çay kaşık ver demişti doktorumuz.Ağızda biriken pamukçuk bakteri üretiyormuş, soda da engelliyormuş.İsterseniz bir de bunu deneyin.
tdeniz songul91 canim mikostatin sur cok hizli etki ediyor. Ayrica emzirmeden once ve sonra da gogus uclarini karbonatli suyla sil.
songul91 [bilinmeyen] ama internetten arastirdim yanlis bir yontem oldugunu yaziyor doktorlar bende anlamadim
MzeynepB songul91 sağlık ocagından da demişti hemşire vana emzirdikten sonra agzının içini sil pamukçuk olmasın diye.
songul91 Elifsu valla bende anlamadim neden oldu dun gece acile goturdum doktor dis cikarma doneminde olabiliy dedi yavrum 3 gundur uyku yok yemek yok yanaklarina falanda yayildi 😢😢😢
Seniha Benim bebegimdede bir ara dilinde ve dudaklarinda pamukcuk olustu. Herkesin dedigi gibi 3-5kez karbonat denedim ama bi degisiklik olmadi. Daha sonra karadut özü emziğine batirip agzina verdim ve 2 seferde gecti. Tavsiye ederim.
Servet songul91 bizim de pamukçuk oldu 1 ay 13 günlüğüz bişey yiyemiyor du emmıyo zaten bıberonu da alamadı doktora götrdum ilaç verdi ıkı tane bakalım nasıl olacak bizde ıshaldd oldu pamukcukdan dolayı
Seniha songul91 genelde köy pazarlarinda yöresel ürün satan fuarlarda ve bazi şarküterilerde bulunabiliyor.
Tuba8406 songul91 kesinlikle karadut ozu suyu kesinlikle birebir zaten karadut aft icin cok faydalı bu pamukcukta bir nevi o yeğenimde oldu onunla tedavi etti kardeşim
songul91 Alyask dun gece acile gittik bizede verdi dun geceden beri kullaniyorum biraz agrisi azaldi gibi yavrum cok aci cekiyo ya
Acemiiiii songul91 doktoru mikostatin adında oral süspansüyon vermişti. Günde 4 defa. Geçirdi. Doktorlarınıza sorun, karbonatla silmek iyi değil. Ama günlük rutinde gazlı bez ıslatılıp silinebilir
SibelKaratepe Karadut şurubu alabilirsiniz eczanede satılıyor ben oğluma 1 aylıkken kullanmıştım 2 günde geçirdi karbonat iyi değil diye biliyorum bende ağzının içine ozaman kulak çubuğu ile sürmüştüm pamukçuk olan yerlerine
songul91 Elifsu tesekkur ederim gercekten cok kotuymus yeni dogdugunda bile cok dikkat ettim olmadi sukur ama simdi oldu esiminde ayagi kirildi onunla ilgilenmekten farketmedim bebegimin agzini
Servet songul91 bize bikarbonat da verdi onu malatya dan getrttık bugün bakalım . geçmiş olsun yavrularımıza çok acı cekıyolar :(
Acemiiiii songul91 bilemiyorum. Doktorun günde 3-4 defa bir damla dolusu demiş şimdi tekrar baktım da mesaja. Mesajla sormuştum. Prospektüste de 3-4 defa yazıyor.