Prensesannesiii Kuzum çok çok geçmiş olsun sakin üzülme bak bebeğinden belki bir gece ayrı kalcaksın ama sütün giderse onu emziremeyeceksin bide böyle düşün inşAllah sağlıkla hemen kavuşursun bebeğine
Kuzum Prensesannesiii inşallah Allah razı olsun kaç gün ayrı kalacağım bile belli değil 😔 nlur dua edin bir an önce atlatıyım iyileşiyim Allah kimseyi evladından 1 snyede olsa ayırmasın
AlpBebek Kuzum Allah inşallah bir an önce sağlığınıza ve bebeğinize kavuştursun. Şimdiden çok geçmiş olsun. 🙏🏻 Bu arada bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum ama buna sebep olan doktoru ben olsam şikayet eder ve yapılacak yaptırımı da takip ederdim.
Nurdanhakan Kuzum keşke direk kürtaj yaptırıp temizletseydin insallaj gerek kalmaz tabi Buna madem ilaç yöntemi önerildi biran evvel sağlığına kavuşup evladına kavuşman dileğiyle
Kuzum Nurdanhakan bende onu istedim ama dr önce ilaçla yumuşatmak lazım dedi çünkü uzun zamandır içimde olduğu için yapışmış parça eğer düşmezse kürtaj yöntemi dediler😣
Kuzum [bilinmeyen] teşekkür ederim Allah kimseyi böyle zor durumda bırakmasın erken de değil aslında ben ihmal etseydim eğer belki kötü şeyler olacaktı 😔
Kuzum Zuzu Allah razı olsun bunu onların yanına bırakır mıyım bırakmayacam çektiğimi bi Allah bi ben biliyorum şimdi kasıklarım ağrıyor bebek düşürür gibi parça düşürecem 😣
Nurdanhakan Kuzum çok geçmiş olsun allah başka sağlık sorunu vermesin hala sağlıklısın ve biliyorsun bebeğinin yanına gideceksin normal hale dönünce o yüzden için rahat olsun yatcan kalkcan bebeğini Alcan kollarını allah başka dert hastalık vermesin
Kuzum Nurdanhakan aminn inşallah öyle olur yarına kürtajlık durum kalmazda yavruma kavuşurum Allah kimseyi 1 sn ye ayrı bırakmasın yarabbim
Gurbettebianne Kuzum doğru söylüyorsun canım ihmal etmemek gerekir mesela bende gitmedim vaktim olamadığından . Memeleketten döndük burda ise hastane uzak hep gidecem gidecem kaldı dediğin gibi ihmal edilmemesi gerekir . Çok geçmiş olsun canım tekrardan .kendine iy bakmama çalış süt veriyorsun 🙏
Minikprensim Çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. İnşallah bu süreç çok kısa sürer ve bebeğinize kavuşursunuz. Allahım şifa versin
Fehimesaglar En yakın zamanda iyileşirsin inşallah canım moralini yüksek tut iyi olcaksın yavruna kavuşucaksın 👋