papatya-annesi Güzel deneyimli anneler henüz 1 haftalık anneyim emzirirken canım çok yanıyor meme uclarimin acısı dirseklerime kadar vuruyor resmen emzirirken hep böyle mi olacak yoksa geçer mi ne zaman geçer lütfen bi bakın 😧🥺
linakubra papatya-annesi ilk başta geçmiş olsun. Bilirim o acıyı. İlk olarak göğsünün tamamen kahverengi kısmını ver emzirirken. Bebeği doğru emme pozisyonunda tut ucunu emzirme. Göğüs ucunu nemli tut. Ben lansinoh krem ve doğal zeytinyağı kullandım çok faydasını gördüm. Emzirdikten sonra bunları sür göğüs pedi koy. Göğüs ucun kuruyup yapışmasın çamaşırına. ;) bol bol emzirmeli günler;)
Asil35 papatya-annesi Ben 1.5 ay kadar ağlaya ağlaya emzirdim artık kan gelir hâle gelmişti 3 kutu lansinoh bitirdim acaba yarar mı diye hiçbir işe yaramadı ona para verdiğime kaldım sonra bu böyle olmucak dedim başka krem aradım eczacı garmastan önerdi maşallah diyim hemen etkisini gösterdi,evet biraz yakıyo sürünce ama iyileştiğini görüyosun ve inanki emzirirken çektiğin açıdan çok daha azı.
Yorgunanne1 papatya-annesi canım öncelikle sağlıkla büyüt bebeğini. Bende Lansinoh aldm fayda etmedi aslında herkeze fayda eden farklı şeyler. Mesela ben ayva çekirdeği ile kurtuldum o yaralardan. Kimine tahinin üzerindeki yağ iyi geliyor kimine başka birşey. Bnce önce doğal olanlardan başla sonra deneye deneye git inşallah ilk denemede sana iyi gelen şeyi bulursun. Ben ayva çekirdeği jelinde mucize buldum dene derim açıkcası.
Eda2808 papatya-annesi cnm ben son aylarda ara ara baby me göğüs ucu kremini kullandım doğum dan sonra da nerdeyse 1 ay kadar devam ettim hiç bir şey olmadı tavsiye ederm
Miracasel Lansinoh göğüs ucu kremi öneririm. Ve emzirirken sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını tutturmaya çalış canim😊
papatya-annesi Miracasel evet bu kremi kullanıyorum fakat emerken çektiğim acıyı hefifletmiyor 😔 kuzumun ağzı minicik kahverengi kısmı tutturmaya da çalışıyorum alamıyor ki yavrum sadece ucunu tutuyor 🥺 teşekkür ederim bu arada ♥️
papatya-annesi linakubra çok teşekkür ederim kremi kullanıyorum fakat emzirirken çok acı çekiyorum melegimin ağzı minicik kahverengi kısmını alamıyor sadece ucunu tutuyor 😔
papatya-annesi Asil35 bende ağlayacak duruma kadar geldim artık kenarları tamamen çatlak oldu kremler emzirdikten sonra işe yarıyor ama emzirirken bi faydasını göremedim garmastan dediğiniz krem emzirirken etki ediyor mu ve silinmesine gerek var mı emzirmeden once
Zeynepgungor bebegim 3 aylık. Emzirmeye başladığımda meme uclarım yara oldu, kanıyordu denemediğim krem doğal yağ kalmadı. Daha sonra silverette gümüş kapak aldım kullanmaya başladım yaraları geçti
papatya-annesi Zeynepgungor emzirirken çektiğiniz acıyı bitirdi mi peki ? Emzirdikten sonraki acıyla başa cikabiliyorum emzirirken çektiğim acıyı bitirecek bu çözüm arıyorum 😔 ona göre bende alıyım 😔
papatya-annesi Yorgunanne1 emzirirken çektiğiniz acıyı geçiriyor mu emzirme sonrası çok aşırı acımıyor emzirirken dayanamıyorum 😔 teşekkür ederim ♥️
Miracasel papatya-annesi seninki en azından tutuyormuş benimkiler tutmuyor bile sagip veriyorum biberona alıştılar kolaylarına geliyor 😑 rica ederim canim❤
Asil35 papatya-annesi Emzirdikten sonra sürüp göğüs pediyle kapatıyodum silin diyolar ama zaten bi dahaki emzirmeye kadar ped kremi emiyo gerek kalmıyo acıyı kestiği için bin şükür emzirmenin keyfine diyodum.
ertugrulbey19 Kesinlikle göğüs kalkanı kullanmalısın şiddetle tavsiye ederim. Krem konusu herkeste değişiyor. Bana lansinoh fayda etmemişti ve daha bir çok krem denedim. En son garmastan pomad sürüp kalkanları taktim göğüs uçları hava aldığı için çok çabuk iyileşiyor benim 3 güne iyileşmişti.
Zeynepgungor papatya-annesi benimkiler bitti çok şükür. Simdi zevkle emziriyorum. Bebeğim uyanıcak emzirmek zorunda kalıcam diye korkuyordum ben. Benim meme ucum yarılmıştı 2 parça olmuştu onu bile geçirdi
Yorgunanne1 papatya-annesi canım hemen tıparlıyor oradaki yarayı dolayısı ile acın olmuyor ben yerlere tekme atardım emzirirken acıdan ayva çekirdeği jeli yaptm sürdm anında etki etti bana önerene hala dua ederm
ertugrulbey19 papatya-annesi Emzirme sonrası takiyorsun bunu yani ne yaparsan emzirirken bir süre canin yanıyor malesef 😔 Ama krem sürüp kalkanları takarsan yavaş yavaş iyileştikce daha az acıyor zaten
Aadasuannesii papatya-annesi Benimde öyle basladi suan resmen ayrıldı gögüs uclarım sütümü sagıp dinlendiriyorum biraz lansinoh krem zeytin yagı sürüyorum yumusuyor biraz azalıyor agrısı.