MHMA Melegimsin Kuluçka süresi 14 gün belirtileri ortaya çıkardı şimdiye kadar. Siz yine de tedbiri elden bırakmamak adına bağısıklığınızı güçlendirici takviyeler kullanın
sedaykn Melegimsin Virüsün kuluçka süresi 14 gün şu ana kadar hastalanmış olurdunuz. Aksi bir durumda zaten size evden çıkmayın tedbirli olun diyecekler. Zaten evdesiniz. Ayrıca çağırdıkları kişilerin pozitif olma ihtimali yüksek onlarla aynı ortamda bekleyeceksiniz büyük ihtimal bu riske girmeyin.
Melegimsin sedaykn cok doğru söylüyorsunuz zaten telefonda 16 diyince tamam sizin gelmenize gerek yok dediler ama insan korkuyo geneds
ecosummm Melegimsin hiç boşuna stres yapıp bağışıklığını etkileme canım sapasağlamsın demek ki maşallah☺️ Kuluçka süresini atlatmışsın birinizde belirti olurdu yoksa sen dışarı çıkma kendine bebişine dikkat et yeter. Sağlıklı günler dilerim 💚
MHMA Melegimsin Propolis kullanmaya başladık biz ailecek, keçiboynuzu özü içiyorum 1 yemek kaşığı bizim tedbirlerimiz bunlar 3 güne 1 tarhana çorbası tavuk suyuna çorba bol sarımsak tüketmek c vitamini içeren meyveler aklıma gelenler
Oglunasikbiranne08 Melegimsin Psikolojik oluyor cnm. Kafana çok takma. Hepimiz korkuyoruz ne yapalım Allaha sığınacağız
zumramomm Melegimsin yani gitsenizde yapılmaz belirti yoksa Dr yapılmasını onaylamiyor. Sağlık Bakanı her gün bu konu hakkında konuşuyor gitmeyin diyor ısrarla…
CanselCoban Melegimsin yani evet o da mantıklı ama bakanlığı aradıgınızda eve geliyorlar test için diye biliyorum
Bugsbunny Melegimsin yerinde olsam gitmezdim canım.. Kuluçka süresini atlamışsın zaten Otobüs hastane falan derken sağlıklı gidip virüslü dönebilirsin Ve Bebeğine bulaştırabilirsin