Ruzgarsmomm Kızlar oğluma hangi emziği aldıysam kabul etmedi bir iki gün kabul etti sonra midesini bulandırıyo verince öğürüyor. 2 aylık oğlum. Şimdi nuk kauçuk denemek istiyorum fakat internette uç kısmının fotoğrafı yok uç kısmı nasıl damaklımı yuvarlakmı
Sibel_33 Ruzgarsmomm normal satılan emzikler varya önü yassı gibi olanlr onun gibi anne ucu gibi değil hani diğerinden
AlparslanSergen Ruzgarsmomm damaklı kuzum Yuvarlak değil. Bende pahalı ucuz her emziği aldım. En son ki emzik nuk kauçuk idi onu tuttu sadece
asellina20 Bend kullandın kabul etmedi kızım. Chicco alfım onuda tutmadı en son avent aldım onu tutuyor şimdi
Ruzgarsmomm asellina20 avent aldım tutmadı silikon olanların hiç birini tutmadı şimdi bi kauçuk deniyim dedim
asellina20 Ruzgarsmomm evet nuk kullandım ben tutmadı, aventide tutmasaydı chicconun komple kaucuk bir emziği var onu deneyecektim.
Sibel_33 Ruzgarsmomm evet damaklı damaksız karıştırdığım için baktım netten de damaklı kauçuk kullandık nuk kaybetmeseydik foto atardım
Ruzgarsmomm asellina20 nukun silikon damaklı modelini tutmamıstı. Şimdi kauçuk deniyim bi bunuda tutmassa bibs marka denicem
asellina20 Ruzgarsmomm silikonla aynı uçları direk bibs deneyin bence tutmayabilir çünkü ben nuk silikonda denedim kauçukta ikisinede öğk dedi 😁
cge_14_2020 https://imgyukle.com/i/JDKuLN Bende doğduğundan beri kullanıyorum bebeğim 2 aylık nuk kauçuk emziği
Ky06 Ben nuk kauçuk kullanıyorum. Bu bilmem kaçıncı emzik artık. Ucuz pahalı çocuğunu denedim. En iyi bunu tuttu.
Thelefant Ruzgarsmomm ben de denemiştim damaklı o canım. Ama ne yazıkki tutmadı. Nuk avent wee hepsinin denedim bi de bibs alıyım dedim diğerlerine göre daha fazla tuttu ama emzik bağımlısı olmadı ama oyaladı.
Deletedmom_36 Ruzgarsmomm ben nuk kaucuk damakli kullandim sadcee uykuya gecerken kullaniyordu memnunduk daha sonra kaybettik babamda awent almis onuda severek kullaniyor belkide uykuya geciste sadece kullandigimiz icindir