Ozgsyhn Kuaförler kapalı saçımı ilk defa evde boyamayı düşünüyorum dip rengim açık küllü kumral kendi saçım evde sarı yapabilen var mı ?? Ya da evde boyayan arkadaşlarım nasıl yapıyorsunuz hangi boyaları kullanıyorsunuz fikir verin bana
Ygtek Ozgsyhn benimde turunculaşmıştı iyice palettenin yoğun renk açıcısıyla açıcam mecbur üstüne de 10.1 9.1 karıştırıcam sürücem. Küllü kumralı mecburen açıp boyaman lazım sarı tutmaz direk.
Deletedmom118 Icot şurada bekleyeyim , bende sarı boyamayı düşünüyorum ama nasıl yapılacağıma dai hic fiktirm yok 🙈
GizmofizmoE Icot ben emziriyorum da saçlarımın uçlarını açmamda sakınca olmaz di mi,seninle aynı benim açıcıda değişiklik istiyorum Artık ☺️
Aysegulunver Ygtek eğer açıcı kullanacaksanız biraz hızlı olmanız lazım . Çünkü bütün saçı yapana kadar ilk yapılan kısım yanıyor 😂 ben yakmıştım saçlarımı
Icot Ozgsyhn Kullandığım boya bu. İki kutu kullandım saçım belime kadar. İçine fındık kadar mavi kattım. Ama kızıllık olmaması güzel küllü olması için viyole katın diyordu geçenlerde bir kuaför. 🤷🏼♀️ Dip çıkmış halini bulamadım saçımın bulduğum bunlar ; Ve farklı ışık ile açılardan son hali ;
Prensler26 Icot kendiniz nasıl boyadınız ya benim de dip boyam geldi ve kendim boyayamiyorum. Görümcem falan boyuyor ama her zaman da diyemiyorum 😏
Icot Deletedmom118 çok teşekkür ederim ☺️ Hep topludur evde daha toka izleri var süpürge gibidir kendileri 😅 uzun saçı da aşırı seviyorum 😻
Sevgilimmm Icot orijinal düzmü😀 ayy bayılırım heves etmişimdir hep rengi de güzel duruyoe maşallah diyelim.😊
Icot Ozgsyhn platin gibi mi 🤔 eşime bu sarı bile çok açık geliyor ona kalsa koyu olmalı kızıyor yoksa bir ara yaptığım renk çok güzeldi şimdi PC evde değil atarım bir ara bulursam.
Minikmucize2002 Ozgsyhn ben kıpkırmızı olan saçımı önce açıcı yapıp sonra gri boyayla boyadım gayet güzel bi küllü sarı oldu 7 aydırda hamilelik sebebiyle boyayamıyordum kullandığım çok güzel bi mor sampuanla haftada bir rengini koruyorum
Icot Minikmucize2002 mor şampuan ben de deneyeceğim aslında ben de önce açıp sonra boyamak istiyorum istediğim sarıya öyle ulaşırım ama açıcıya şimdilik pek cesaretim yok.
Minikmucize2002 Icot yalnız bende 4 tane mor şampuan var farklı markaların en iyilerin falan ama hepsi hikaye colorin diye bi marka var onu şiddetle tavsiye ederim
Ygtek Aysegulunver bence saç yapısıyla da alakalı ya. Kuaför 1 saat tuttu acıcıyı sacımda yine de kopma olmadı😂