Motherofmila
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] Su su su 💧 💙
Defneninannesi
[bilinmeyen] o zaman doktorunuza sorup motillium kullanın. Bir bulantı hapı ama bebeklere zararı yokmuş anne içince yan etki olarak süt yapıyor ben çok faydasını gördüm doktorum önerdi banada
Gamze16
İlk önce kesinlikle sütüm azaldi bebeğimi doyuramiyorum diye düşünmeyin bizimde bi psikolojimiz var unutmayın o günkü ruh haline göre belki biraz azalmıştır ama endişelenme bebeğini doyurur benimde sagdigimda 200 cc çıkıyor genelde ama bazen donem donem yari yarıya bile düşebiliyor bebislerimizin cekim gücü makinalardan çok daha fazla onlar kendilerine yetecek kadar çekerler merak etme cnm
Eda-aks34
[bilinmeyen] lohusa şerbeti bir karışım içinde tarçın karanfil v.b bir sürü bitkisel seyler var kaynatıp içtiğinde göğüslerimden süt taşıyordu benm su 2. Paketi işe başladığımda kullanacağım bol bol sağmak için ben sezaryen ile doğum yaptım sütüm geldi ama çok azdı mama vermek istemedim herkes ver dedi emzirdim bunu içtim çok şükür 2 aylık olduk hep emziriyorum sen aktara lohusa şerbeti de o verir sana ve umarım işe yarar canım sende de kullanan herkesde yaradı
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] hazır kefir içiyorum
ZeynoEylul24
[bilinmeyen] yo sütun var demek ki, o göğüs makinalarına güvenme. Sen emzir psikolojini Sağlam tut. Bol su iç.
Seyitugra
[bilinmeyen] öncelikle emzir bırakma kadar diğerine geç sonra hala mızırdarsa kalan sütü sağ ver kesinlikle emzirip sağım yapmak sütü arttırıyor sağdığınızı içmezse bir sonraki emzirmede ver başta sonra emzir bunu dene 3-4 gün rahatlıcaksın
Seyitugra
Her emzirmede bir bardak su iç
Eda-aks34
[bilinmeyen] rica ederim 😇
Defneninannesi
[bilinmeyen] Ama şakın doktorunuza danışmadan denemeyin. Benim doktorum önerdiği halde çekimser kaldım sonuçta bir hap. Sonra yan etki filan yapmasın
Furkansmomy
[bilinmeyen] canım pes etme yemeye devam et bide promalt içecek al e bebekten ben onu akşam içtim gece bi kalktım göğüslerim taş gibi dolmuştu
Minebekirhamza
[bilinmeyen] humana anneler için çay var canım onu dene birde sıcak duş sıcak havlu ile göğüse masaj