Zuzu
[bilinmeyen] canım öncelikle sıktığında geliyorsa bu sütünün olduğunu gösterir.Sağım yapan makinalara güvenme.İlk başta bu iş psikolojik,sütüm azaldı dersen gerçekten azalır,aksini düşün her zaman ☺️ Ayrıca bebeğin sadece acıktığı için uyanmış olmayabilir.Uyutma şeklin,ortam ısısı,atak dönemi,alışkanlık ve daha birçok faktör var.Sütün aklına gelen en son şey olsun
AliyeAsel
[bilinmeyen] strasten uzak dur canım ve yediklerine dikkat et bizde bulamaç yaparlar oda baya sütü arttırıyor
GnsLna
[bilinmeyen] canım benimde öyleydi ilk 7-8 çekmesi dolu dolu geliyor sonra 5 çekip 1 yutuyor sıktığımda var ama dolu dolu değildi galactago süt damlası kullandım ilk gün faydasını gördüm mesela bugün ihmal ettim boş göğsüm işe yaramadı diyenlerde var ama bana çok iyi geldi
Oglumvebennnnnnn
ZeynoEylul24
[bilinmeyen] kuru börülce haşla suyunu dok tekrar yeni bir suyla biraz daha haşla suyunu dok ve o börülcesi soğanla ye. İnanılmaz formül bana. Çok iyi geldi.
Defneninannesi
[bilinmeyen] sağmakla bebeğin emdiği kadar gelmezmiş süt. Öncelikle kesinlikle sütüm yetmiyor düşüncesini atın kafanızdan. Çünkü ben ne zaman bunu düşünsem sütüm azaldı. Siz emzirmeye devam edin. Bunun yanında rezene, anason, kimyondan çay yapıp günlük olarak tüketin. Bol su için. Börülce yemeği yiyin. Bestlak damla da güzel süt yapıyor. Son çare motillium:))
Zuzu
[bilinmeyen] valla kuzum ne desem bilemedim.Galactago falan kullanmayı denesen,bende çok işe yaramıştı 😔
ZeynoEylul24
[bilinmeyen] evet börülcesinin gazını atacaksın suyla haslayarak. Bebeğin 3 aylık degil mi soğan artık ne yapacak ki ?
Eda-aks34
[bilinmeyen] lohusa şerbeti birebir arttırmaya
Zuzu
[bilinmeyen] evet kuzum damla.Doğumdan itibaren 4 ay kullandım,memeler terbiye olunca bıraktım.Ama kullandığım zamanlar sütüm daha fazla oluyordu.Bi dene bakalım olmazsa
Ece06
[bilinmeyen] kesinlikle ısırgan otu derim... ama sütün yetmiyor değil rahat ol devamlı yeniler kanallardan gelen süt sen stres yapma yeter bence
Sinon
Bebişlirimizin doğum günleri aynı 🙆♀️ iyi uyuyormuş maaşallah 🤲 ay dönümlerinde oluyormuş benimki de bu aralar neredeyse 2 saatte bir uyanıyor normalde kaç saat uyuyor?
Furkansmomy
Humana rezene petibör hatta petibörü sıcak şekerli süte batırıp ye bulgur helva hoşaf şerbet bide promalt bunlar benim sütümü arttırdı
Zuzu
[bilinmeyen] hemen etki ediyor.🙏
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] gece yatmadan bi büyük bardak kefir iç bende çok süt yapıyor
Joipt
[bilinmeyen] tahin pekmez,beyaz ekmek ve bulgur pilavı. Ek olarak bol bol dinlenme ve sürekli emzirme beyin olarak da sütüm yetiyor diye de kendinizi şartlayın 😊
EceS
[bilinmeyen] nohut fasülye olmadan sadece buğday ve meyvelerle yapılan aşure aşırı arttırmıştı bende. Tavsiye ederim
Sinon
[bilinmeyen] maaşallah inşallah düzeni geri döner darısı da başıma benimde daha düzenliydi bozuldu geçicidir umarım 🤲
ZeynoEylul24
[bilinmeyen] benim ikizlerim var inanılmaz Gazlilar 3 aylık olduk artık yiyorum ben yavaş yavaş ne yapalım bünyeleride alışmalı. Öylede gazlilar böylede. Bari sütun olsun ondan diyorum borulcenin gazını alabilirsin.ama diyorsun ki sıktığımda sütüm fışkırıyor ama saydığında yok. Senin sütun var canim bebeğini emzirmeye devam et o makinaların cani cehenneme. Başka derdi olabilir bebeğinin benimde öyleydi makinada gelmedi ama bebeklerim sütümle doyuyor çok sukur.
Eda-aks34
[bilinmeyen] evet ben gördüm içerken zaten göğüse uyarı veriyor içerken 🙏🏻İnş sende de işe yarar canım