Selelay Joipt estağfurullah, gece sersemliği benimki🙈 neden kaç kere mama verdiğimi söyledim hiç bi fikrim Yok çünkü konuyla da alakası Yok 🙈
Mdhgks DilekB_ aptamil comformili öneririm ben de hipten buna geçtim hem gaz ve kabızlığına iyi geldi hem de doyuyor verdikten 3,5 4 saat sonra tekrar istiyor
yesimvar merhaba benimde 8 aylık kızım var hipp mama kullanıyorum ve acıkma sorununu bende yaşıyorum başka mamaya geçersem içmezse diye tereddütteyim
Denizmelisa DilekB_ evet canım farmareyın. Com da gördüm ebebekte 90 lira ama ben akşam hapy center dan 109 TL ye aldım maması bitti
ZeynepAdam 3 gecedir doyurup uyuttuğum çocuk erkenden uyanıyor normalde gece yattığında en az 4 saat uyurdu şimdi 2-2,5 saat sonra kesin uyanıyor. Acaba mama mı artık doyurmuyor diyorum oyüzden en azından gece verebileveğim farklı bi devam sütü denesem diyorum bende. Golden goat ı düşündüm hem keçi sütlü farklı olsun diye hem daha doyurucudur. Kullanan var mı acaba?
Hanukasi ZeynepAdam bende hipp ten sonra değişiklik olsun diye golden goat aldım evet doyurucu ama kabız oldu sonra tekrar hipp e döndüm
ZeynepAdam Hanukasi siz sürekli mi golden goat kullandınız. Benim planım şu: geceleri doyurucu olsun diye golden goat kullanmak gündüzleri yine hipp e devam etmek. Çalışmaya başlıcam bir ay sonra bu uyku düzenini oturtmam şart maalesef :(
Drsmkm Denizmelisa aptamil 120 cc 4 saatte bir veriyorum tok tutuyor 3 saatte birdi kustuğu için 4 saaatte bir yaptık 4 ay 23 günlük