Eslemervaninannesi Goguslerim mantar olmus cok kotuyum emziremiyorum hipp organik mama aldim gaz yapti bebek susmuyo cildircam bu gogus mantari basina gelen var mi nasil gecirdiniz 😢😢😢😭😭
Dreamerr Eslemervaninannesi göğüs mantarı başıma gelmedi ama travazol bi mantar kremidir ama yinede bir bilene danışmakta fayda var bide keterol diye bi şampuan var eczanede satılıyor vücuttaki şu leke şeklinde olan mantarlar icin birebir ama göğüs icin faydası olur mu bilmiyorum en azından bi eczaneye danışarak krem kullanın çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Sinesi Eslemervaninannesi canım kantoron yağı dene istersen. Bu yağın iyi gelmediği bişey yok nerdeyse belki iyi gelir.
Sinesi Eslemervaninannesi Bu arada çok geçmiş olsun. Gaz içinde bebeğine rezene, anason çayı içirebilirsin bir iki çay kaşığı. Bir de sıcak havluyla karnını sar kuzunun o da çok iyi geliyor
Rayihaaa Eslemervaninannesi canım benim kızım pamukçuk olmuştu doktor kızıma mikostatin damlayı vermişti gögüsün mantar olursa kendine de kullan demişti belki faydası olur alabilirsen, karbonatlı suylada sil oda iyi gelir. Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelir 😔
Eslemervaninannesi Dreamerr yarin hastaneye gidetim dedim bebegin kontrolu de 1 hafta sonra ili defa olmasın diye yarin eczaneye gidecem ama bu gece biter mi bilmiyorum 😭
Eslemervaninannesi Rayihaaa kuzum coook teşekkür ederim allah razi olsun dedigini yaptim simdi daha iyim😘😍
Ayklz Canım mantar mı bilmiyorum ama benim de bir ara göğüs uçlarım çok kaşınıyordu travazol sürdüm geçti
Eslemervaninannesi Ayklz benim gogus ucum bide etrafi pisik olmus gibi kizarmis kasiniyoda yanmada var cok sinir bozuci 😭
Kfkf Yhaa kuzum silikon meme ucu kullansan bi faydasi felan olurmuki hemi cocukta emer tühh sutundende sur benim kini sutum gecirmisti
Eslemervaninannesi Kfkf sut yokki kuzum 😢 göğüslerim yumusamis bebekte cok aglayinca mama aldik oda gaz yapti 😢😫😥
Hilalrky Eslemervaninannesi kursun kalem yada igne yada bir bicak la uzerini ve etrafibi cizerek Em ebremu feinna mubrimun ayetini 7 sabah ac karnina okuyun yara olan bölgeye gecer insallah
Hilalrky Eslemervaninannesi anladim canim bi baskasisa okuyabilie esin annen suan m7mkun olmayabilir gerci Yada bitince okursun