Esranc Kızlar bebeğim 15 günlük ve iki üç gündür gaz sancıları var sab simplex aldım fakat nasıl kullanmalıyım günde kaç kez kaç damla vermeliyim.. masaj yapmak bile kar etmiyor artık ağlamaktan sesi gidiyor bazen 😔
nazaNazo Esranc birde omzuna alıp sırtına wururken biraz daha yukarı al midesine omzun biraz baskı yapsın ayakta ol we sektirerek yürü yani gaz içeride hareket etsin. sonra bacaklarını karnına doğru ittir çömelir gibi bi kaç saniye bekle bırak bir kaç kez tekrarla. İnsllh ise yarar
minnakbaby Esranc biz sab simplex i tadindan dolayi cok kullaniyoduk cocuk susmuyo emzige bikac damla koyup veriyorduk susuyordu 😂😂 emzige de oyle alisti ilk basta emzik almak istememisti 😄
Sumre0681_ Esranc günde 4 kez kullandım 11-12 damla doktorumun önerisiydi. Fakat etkisini 2 haftada gösteriyor 2-3 gün kullanıp etki göstermedi diye bırakmayın. Ben çok memnundum
Esranc nazaNazo hepsini yapıyorum bana mısın demiyor yoruldu artık çocukta… 15 günlük bebek için fazla değil mi günde 3 kez 15 damla
Sahreyldrm Esranc biz 50 günlükken başladık canım ilk başta aguline ve nurse harveys kullandık fayda etmedi ama sab simplex biogaia ikilisine başladık rahat ettik ilk başta 3 kez 10ar damla basladik ama doktor bu bebek çok gazlı deyip 4 kez 15 damlaya çıkardı
SerraNil Esranc benim bebeğim de 20 günlük doktor gümde 3 kez 10 ar damla ver demişti ama pek faydasını görmedim henüz
Sahreyldrm Esranc 7-8 damla ver canım sen de ama duxenli kullanmân gerekiyor mesela ben sabah 9-15-21-3 olarak kullanıyorum öyle daha etkili oluyor
minnakbaby Esranc ben almanyada yaşıyorum 1 aydir burada sab simplex satilmiyor her yerden kaldirilmis bulamiyoruz siz rahatca bulup aliyor musunuz? Merak ettim
Mihrii Bizde iki gün önce başladık doktor günde 4 kez on damla verdi . Çocuğun ağrısına göre değişiyor o yüzden doktor ne kadar dediyse o kadar kullanmak lazım . Bebeğim bir ay 19 günlük