ikiprensesannesiiiii 5.ayda atak var mı ya kafayı yicem 4 aylıkken akşam 8 de yatıp sabah 8 de kalkan bebeğim gitti yine beni uyutmayan bebek geldi kafayı yicem artık yeter bıktım ya hayatımdan bezdim 5 aydır burnumdan geldi
Dyglilaa ikiprensesannesiiiii deme öyle canım. Bebek bu yetişkin değil ki elbette öyle olacak akşam 8 sabah 8 uyuyup uyanıyorsa hep öyle olacak değil ya bence biraz sakin ol seni rahatlatacak bir bitki çayı iç. Senin bu gerginliğin bebeğinede geçer etki eder yani.
Diana2306 ikiprensesannesiiiii bende aynıyım kızım ne gece ne gündüz uyumak nedir bilmiyor ve emmeside azaldı zorla veriyorum resmen 🤷🏼♀️
Ebrudefne- ikiprensesannesiiiii benim kızımda 5 ayda aynen öyle oldu uykuyu yitirmişti gece 50 kere uyaniyordu .. şimdi 6 aylık yeni yeni uykumuz düzene girdi buzkezde dis başladı Allah’tan o gece uykularını pek etkilemiyor ..
2_prensesin_annesi ikiprensesannesiiiii biraz daha sakin olsanız keşke çok aşırı tepki veriyorsunuz sanki , benimde 2 tane bebeğim var biri uyuyorsa birisi uyanık oluyor bazen 10 dk bile uyuyamıyorum ama elbet düzene girecek uykuları anne olmak kolay mı sandınız
2prens_annesii 2_prensesin_annesi benim stilim sen gibi anneler aynı durum bende de var 2 kuzucuğum biri uyusa diğeri uyumuyo canları sağolsun elbet büyüyecekler bu kez biz sırtımızı onlara dayayıp rahat rahat uyuyacağız Allah izin verirse🤲🏻🥰
ikiprensesannesiiiii 2_prensesin_annesi 4 ay boyunca geceleri hiç uyumadı tam düzene girdim oh dedim şimdi yine aynı gündüz de bırakıp uyuyabileceğim kimsem yok anne olmanın en zor seviyesini yaşıyorum merak etmeyin
Saricicegim ikiprensesannesiiiii sizi çok iyi anlıyorum sinir oluyorsunuz, üzülüyorsunuz aynı durumdayım ve hep te aynı durumdaydım 8 ay 12 günlük baştan beridir uyumayan uyuduğunda 15 20 dkka uyuyan bir kızım var uykuya hasret kaldım desem yeridir. Ama sakin olun inşallah düzelir geçer bu zamanlar.🙏
Ahsenay ikiprensesannesiiiii valla kuzum 7 ay 5 günlüğüz şimdiye kadar sadece 2 kez 22.30da uyudu onun harici yani 7 ay 3 gündür en erken 00.00 o da en iyi ihtimali ve gecede milyon kez kalkar 🙄
Prensesannesiii26 ikiprensesannesiiiii canım sekiz ay dokuz günlük olduk bugün ve uyku düzeni hala yok lütfen bu şekilde konuşma isyan etme bıktım kesinlikle deme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri ama kiminin Sabri daha fazla kiminin daha az ben sinir hastasiydim öncelerde ilaç kullanıyordum hamilelikte bıraktım mecburen ve ilk zamanlar aşırı sinirleniyordum bıktım dedim birgün ve o gün bebeğim ağlarken nefesi kesildi sana yemin ederim o kelimeyi söyleyeceğime rabbim cabimi alsaydı keşke hala bin pişmanım o kelimeyi soyledigime sakın o kelimeyi söyleme kimisinde atak dönemi geç başlar kimisinde erken güzel şeyler düşünmeye çalış çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan birçok insan var bunları düşün yavruma sarıl ağlasa bile sarıl
ikiprensesannesiiiii Prensesannesiii26 orası ayrı çok şükür onu bana verene tabiki ama artık çok yoruldum
LINDAMAY ikiprensesannesiiiii 6 hafta süren ve en zorlu ataklardan biri var evet sabır ve anlayış lütfen. Beyni büyüyor ve acı çekiyor yavrucak
ikiprensesannesiiiii LINDAMAY ay gerçekten mi ben de diş çıkarıyo herhalde diye diş jeli sürüyorm niye ağrısı geçmedi diyorum. Birtek ağrı kesici verince uyuyo
LINDAMAY Ayrıca bu atak bittiğinde bebeğinizin bir anda büyümüş gibi olduğunu hissedeceksiniz ödülü de bu olacak 🙏
Karadolap ikiprensesannesiiiii biz 8. Aya giricez başından beri aynı terane gece yatırana kadar canım çıkar 2 3 den aşağı asla yatmaz. Birde zırt pırt uyanır. Ruh sağlığım bozulmak üzere
ikiprensesannesiiiii Karadolap benim de öyle. Tam uyuyacak gözleri kapanıyo diyorum uyuyo yerimden kalktığım anda uyanıyo
Benimoykum ikiprensesannesiiiii da sabırlı ol canım daha neler gorcen evet atak geciriyirdur oda farkında değil her atak dönemi bebeğin vücudunda farklı gelişimler oluyor ve o bir bebek ancak öyle dışa vuruyor bunu kabullendigin zaman yildim bıktım usandım demezsin dua et oku hem seni hem bebeğini rahatlatır sakin müzik aç başını oksa masaj yap yeni bir evre yeni şeyler katıyor hayatına büyüyor yavrun
Ceren0109 ikiprensesannesiiiii o kadar yoruldum ki seni çok iyi anlıyabiliyorum. Uykusuzluk saç baş dagılmış moraran gözler moodum bu yani. 4 ay 7 gunluguz 3.5 ayından beri oğlum acayip değişti butun duzenımız gitti mesela bu gece 1. 40 geçe uyudu 3 te uyandı emmeye. 4 te uyandı emmeye. 5.30 da uyandı emmeye suan hala uyutmaya çalışıyorum. Eşim yardımcı oluyor fakat saat başı emzırmeye kalkıyorum uyusam bile beynım allak bullak oluyor tek dileğim bu gunler geçsin zaten evde bunalıyoruz Rabbım su zor zamanlarmızı kolaylastırsın gun yuzune cıkarsın bizii
ikiprensesannesiiiii Ceren0109 ben zaten evdeyim 5 aydır bir istanbula gidiyim kafam dağılsın dedim onda da corona dan dolayı dışarı adım atamadım
S-seda Ceren0109 aynı durumdayım 3 ay 25 gunluguz düzenimiz alt üst oldu uykuya hasretım 20 gündür bu haldeyız bu gece toplam bir saat uyumadm
Firdevs67 ikiprensesannesiiiii canım valla çok zor benimkide sabah 7 de uyanıyor gece 1 e kadar inan uyumuyor besikde sallarim yatmaz illa ayagimda uyuyor ayaklarim kopuyor bazen agliyorum bile ne ev isi yapiyorum ne yemek yiyebiliyorum bi agliyor arada sanki canı acimiş gibi durmadan salya akiyor yeni basladi 1 hafdadir 3 aylığız şu anda lavobaya bile gidemiyorum o derece böyleyiz😥😥😥
ikiprensesannesiiiii Firdevs67 aynen öyle ya eşimi bekliyorum gelsin de tuvalete gidiyim diye. O da pek yardımcı olmuyo ağlıyo sen bak diyo kafayı yicem
Eser3458 Benim oğlum 10 aylık on aldır ne gece ne gündüz uykusu var uykusuzluktan ölecegim artık 10 aydır atakta galiba bizim oglan🙂
Zlg ikiprensesannesiiiii bizimde 5.ay cok fenaudi benim coxugum cok degisti ben cocugumu istiyorum diyordum biraz sabir oginlerde gecicek