Ays-nn Srnerklnc gecikmeli olarak bugün yaptık😀 bordo kollları tül elbise giydim oğlumada o klasik saten takımlardan almadım 4.5 aylık oldu zaten papyonlu yelekli normaş takım aldım😀
BalyanakAlpTuna Srnerklnc hamileliğimde fotoğraf çekimi yatırmıştım beyaz tül elbiseden hatta çiçekli kemer taç filan aynı o şekilde giyinmiştim üstüne çiçeklerin renginden şal alıp kuran esnasında da onu örtmüştüm 💞
Cansum172 Srnerklnc ben dantelli beyaz elbise giydim görenler nikah tazelemeye mi dedi😍😍 kızıma da krem rengi şık bir elbise giydirdim cok hos oldu
Masal Srnerklnc 20 günlükken yaptığım için bizde lohusa gecelik giyer. 🙈 çok da rahat ettim. Yatağımdan da çıkmadım oh mis.😊
Azraninnnannnesi Srnerklnc mor renk kolları tül elbise giydim pudra örtmem vardı kızıma da pudra elbise aldm
demir1717 Srnerklnc Nikah elbisem var ekru dantel kollu,onu denedim oluyormuş bana.Mevlütte onu giycem valla niyetim öyle ☺️ Zaten 1 gün kullanmıştım değerlensin bari.
deletedmom1101 Srnerklnc ben beyaz elbise giydim bebe mavisi topuklu ayakkabı bebe mavisi şal yaptırdım uçları beyazndantelli 😌