[silindi] 0503 en güzeli ki, emzirdikçe sütün artacak zaten. İlk zamanlar meme+mama takviyesi yaparsın kilosu düşükse, sonra sadece memeye geçersiniz mis :)
Nesli3306 Her şey önce kafada biter sütüm artacak diye odaklanın ve bol bol emzirin bestlak da ben de çok işe yaradı
AmineGlce 0503 ben kullandım çok memnun kaldım baya baya süt yaptı bende. Onu kullan bol bol su iç ve sık sık emzir sütün artacak emin ol
20152020 0503 bende aldım ancak hiç faydasını göremedim. Büyük umutlarla almıştım ancak işe yaramadı. sizde durumlar nedir ? İşe yaradı mı ?
0503 20152020 benim ikinci günüm daha ama sanki daha Bi işe yaramadı gbi aynı yani kızım emerken basbasbağırıyo süt gelmio die
AmineGlce 0503 1 hafta düzenli kullandım baktım göğsümden süt akıyor kendiliğinden o zaman anlamıştım işe yaradığını
Sblnevaa 0503 ben kullandım çok işe yaradı suya damlatıp içtim ve bol bol su içtim inşallah fayda eder sütünüz çoğalır zaten midesi küçük onların yemek ye su iç sıcak duş al gelir inşallah hemen mama vermek zor bence