0503 Merhaba arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı sütüm çok az denemediğim kalmadı bir tek bestlak ı bilmiyordum onu önerdiler kullanan arkadaşlar varmı doktor vermeden kendi kendinize mi aldınız kullandınız işe yaradımı lütfen yardımcı olur musunuz teşekkür ederim 🤗
Kusannesi 0503 ben cok faydasını gördüm sezaryen sonrası aynı gün sütümü getirdi ve bi süre kullandım göğüsümden sütler akıyodu. Ne zaman azalsa yine kullanıyorum
Serayinci 0503 bünye ile alakalı olabilir ama ben sağlık personeliyim hastanede ki hemsire arkadaşlarım bana bunu önermişti hemen aldık kullandım hala da kullanıyorum 2 aylık olduk çok süt yapıyor bir bardak suya 10 damla şeklinde kullanıyorum ben damlanın adı da galactago
HaticeeAli 0503 ben dogum yaptıgımda doktorum yazmıstı kullandım sutum yoktu ve dort gun sonra akmaya bıle basladı bı ara cok ıstahsızdım ve hıc su ıcmıyodum farklı sorunlarımda vardı ust uste gelınce azaldı sutum tekrar basladım ve tekrar sutum gelmeue basladı tabı bol bol su da ıcıyodum yesıllık yıyodum kullanırken bende baya ıse yaradı
Prensesannesiii26 0503 galactago yu da deneyebilirsin canım ben çok faydasını gördüm bestlak ise yaramadı bende ama herşey gibi bu damlarda kişiden kişiye değişiyor
[silindi] Ben bestlaktan fayda göremedim, doktorum vermişti. 🤷🏻♀️Şimdi Lactocol diye bir damla var ona geçtim, daha iyi gibi. Sonra da Galactago diye bir damla aldım, o da işe yararsa yaZarım daha denemedim:)
0503 [silindi] bana doktor vermedi ama mama ver dedi direk bende emzirmek istiyorum herhangi birşey olurmu bilmiyorum
[silindi] 0503 en güzeli ki, emzirdikçe sütün artacak zaten. İlk zamanlar meme+mama takviyesi yaparsın kilosu düşükse, sonra sadece memeye geçersiniz mis :)
Sblnevaa 0503 ben kullandım çok işe yaradı suya damlatıp içtim ve bol bol su içtim inşallah fayda eder sütünüz çoğalır zaten midesi küçük onların yemek ye su iç sıcak duş al gelir inşallah hemen mama vermek zor bence
0503 Kusannesi inşallah banada etkisi olur bende sezeryan oldum hemen sütüm geldi ama ben yetiyor sanıyordum yetmiyormuş bebeğim çok kilo kaybetti şuanda da daha da azaldı inşallah işe yarar, 🙏
0503 Prensesannesiii26 inşallah bende yarar ben galactago yu ilkkez duydum ama bu işe yaramazsa mecbur onu da alıp denicem çok kötü Bi durum psikolojim bozuldu sütüm azaldıkça canım sıkılıyor
Prensesannesiii26 0503 psikolojikman kendini motive et canım sütüm yok diye düşünme beynini nasıl sartlandirirsan hormonların da o şekilde harekete geçiyor sütüm var bebeğime yetiyor şeklinde düşünürsen emin ol hicbisey ywpmaywrak bile sütünün çoğaldığını göreceksin 🥰🥰🥰
Mehmetaslan 0503 ben kullandım fayda gördüm ama sana bambaşka bişey önerebilirmiyim şırıngaya mama çekin bebeğin emerken dudak kenarından damlatın süt sanıp daha çok emiyor 1 2 hafta her emzirmede yaptık sonra tad ayrımına vardı mamayı tükürdü 😉 bide başıcuna incir hurma çiğ badem ceviz ve su koyher emzirmede mutlaka atıştır 🙂 kendini keşfet ben levrek yediğim gün sütüm daha çok oluyor böyle bi joker besin bul kendine 😉 bol sütlü günler 🤗👶🏻🍀
0503 Prensesannesiii26 emin ol kaç gündür diyorum hiç bişe düşünmicem sadece bebeğimi düşünüyorum başka hiçbişe düşünmüyorum ama korkumdan geçmiyor sanırım bunun çok etkisi var biri bana sağ dedi sağdıkça daha çoğalır dedi ama sağına çok az çıktı ve daha çok canım sıkıldı
Prensesannesiii26 0503 evet sagmakta çoğaltıyor çok az çıksa da emzirdikten sonra sağ canım az çıkıyor diye sakın kendini üzme bebeğinin emme gücüyle pompanin çekimi asla bir olmuyor herşey duzelicek Allah’ın izniyle kendini olumsuz yönde etkilemeye calis benim sütüm damla almazken komple kesilmisken geri geldi çok şükür seninde böyle olabilir tamamen beyinde bitiyor aslında iş en kısa sürede bol bol sütün olur inşallah sahip sahip buzlugunuda doldurursun Allah’ın izniyle 🥰
Ozgur94 0503 ben kullandım faydasını gördüm herkeste aynı etkiyi yapmaz muhtemelen ama denemekte fayda var