Denizbebegim Ebelfezalininannesi Çarşamba pazari derler çarşamba yürüyüş yolu oldu sonra 😁nurdagin hemen ordalar
Jrarya Karides sosyete pazarı nerde ben paradise avm nin o tarafta oturuyorum bir yıldır burdayız hiç bi yer bilmiyorum
Karides Jrarya beylik pazarı, balıkçı kenan a gelmeden kolon hastanesin solunda kalıyor. Kime sorsan gösterir zaten 😉
teachersrn Karides akbatıda restoranlar sokağında çok iyi mekanlar var bebekten fırsat buldukça oralardayım gölet ve ordaki mekanlar da özellikle gurme çok iyi kahvaltısı falan 😊
Jrarya Karides beylik pazarını biliyorum gördüm ama hiç gitmedim pazar ve çarşamba günleri kurulan dimi
Karides Jrarya harika bi pazar git gez arada 😊 Bebeğim 1 aylık olmasa beraber gideriz hem tanışmış oluruz
Tuba8406 ikos58 biz yeni tasiniyoruz oraya ben hic bilmiyorum 🙊 sanayi mahalllesi dedi eşim metroya 250 mt filan evi tuttu çünkü
Jrarya Karides evet özellikle pazar günleri eşim oraya hiç girmek istemiyo en yakın zamanda gidicem 🤗
Tuba8406 ipek3407 ben hic bilmiyorum sorduguma bakma canim yeni tasiniyoruz sanayi mahallesi metroya 250 mt filan dedi esim halledicek evi biz oglumla gelicez ben annemlerin yanindayim
ikos58 Tuba8406 hadı hayırlı olsun bakalım işlek bir yer büyük avm lere yürüyerek gidebilirsin sıkılmazsın merak etme 😀