Elif4d Merhaba güzel anneler, mamayı yaptıktan sonra bebeğimiz uyuduğunu varsayalım yapılmış mama ne kadar süre durabilir bilgisi olan varmı ?
Mltmrt Elif4d bence bidaha oyle yapmayın mama çabuk bozuluyor midesini bozabılırısnız bebeğin kusma durumunu fazla yasayabılırısnız dikkat edin bundan sonrası için en fazla 1 saat gecmemeli ben bıle bıberonu temızledıpım zaman dibinde bıraktığı zaman BİR kac saat sonra iğrenç ekşimsi bir koku oluyo etkıler bebeğinizi yanı
Elif4d Deletedmom336 yarım saati geçirmemeye özen göstercem bundan sonra bir saate soğuyorda gaz yapıyormuş bide :(
Babyderin Buzdolabında 24 saat kalabiliyor diye okumuştum ama iç rafta kapakta degil nekadar doğru bilmiyorum
Elvn94 Elif4d yapilms bi amayi bn 1 saat icinde verym ama bna emzrme hemsiresi 3 saat demsti ama bnm icim rahat etmz dye 1 saat icinde verym zatn ne kadar iciyosa o kadar yapiyom bi ara istahszdi o ara brktrip kalanlari kedilere verdm
Ebruliolmak En fazla bir saat, kesinlikle verilmemeli süre gecerse; sen olsan bozuk süt icebilirmisin kahvende mesela …