Eri070120 simgecan mukus bizde de var benle dikkat edeyim bari peynirden nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum ama🤷♀️
laleninannesi Eri070120 mukus için normal demişti doktorumuz kan olursa kısıtlama getiriyoruz yediklerim için diye söylemişti
Bellabells Eri070120 benim oğlum 5 ay gürültülü köpüklü sulu mukuslu kaka yaptı.besin alerjisi var.kaka yaptığını diğer odalardan duyardık.
Tuba17 simgecan merhabalar kanlı kaka derken baya kanla karısık m yoksa damla damla kan m vardı. Benim oglum da bi kere yaptı ama sürekli değil. On gün arayla yaptı alerji midir bilemedim
Alinduru Eri070120 hiç belli olmuyor biz yeni başladık diyete hala çözebilmiş değiliz süt ürünlerini kestik susama varmış onu da kestik bu akşam yine kanlı mukuslu kakamız var huysuzluğumuz var mesela şimdi de onun neden olduğunu anlamaya çalışıyorum 🤷🏻♀️
Alinduru Eri070120 bir de bana hep çok gazlı bebek diyorlardı ama gazı yapan da alerji olabiliyor zaten gaz ve reflü yapıyor
Eri070120 Alinduru cok.zor cidden allah yardimcimiz olsun Kan.yok bizde ara ara mukus ve yesilimsi oluyor