Eri070120 Selamlar güzel annişler kızım 2,5 aylık sesli gürültülü kakasını yapıyor köpürte köpürte normal mı acaba? Varmi.aranizda boyle?
Defnemm22 Eri070120 sesli yapması gazdan dolayı oluyo canım normal,kızım 5 ay sesli yaptı sonra sessiz yapmaya başladı
hilall89 simgecan benim bebegimin de bugun kakasi kanli gibi besin alerjisi mi oluyo gorunce cok korktum
Emine7 simgecan Benım oglumda 2 buuck aylık sesli yapıyo aynı ama kakasnda gizli kan cktı doktorada gıdemedık virüsden dolayı buda acaba besın alerjısımıdır bılgınız varmı acaba
Tuba17 simgecan merhabalar kanlı kaka derken baya kanla karısık m yoksa damla damla kan m vardı. Benim oglum da bi kere yaptı ama sürekli değil. On gün arayla yaptı alerji midir bilemedim
Prensannesi17 simgecan bizimki sesli ama kanlı değil yüzünde aleeji var acaba bizimkide mi sür alerjisidir
simgecan Eri070120 süt , süt ürünleri, yumurta,kuruyemiş , et , paketli ürünler ,tahin bunları 2aydır yemiyorum
Eri070120 simgecan mukus bizde de var benle dikkat edeyim bari peynirden nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum ama🤷♀️