TugceAsyaY Yoğurt makinası kullanıpta memnun kalanlar var mı? Varsa kullandığınız markalar neler acaba?
Zynpazra TugceAsyaY bime gelmişti ben ordan aldım 2kere yaptım gayet güzel oldu tadı kıvamı taş gibi olmuştu ben memnunum ama 1bucuk lıtre sutle yaptım makıneyle 1bucuk lıtre sutle yapabiliyorum
Ozge92 TugceAsyaY ben wewel kullanıyorum canım çok memnunum bebeğim iki aylık ama kendimize yapıp yiyorum suan kızım büyüsün onada yapıcam tadıda çok güzel oluyo birde pratik
Yaseminkocatepe Merhaba Ben arzum bebe markasını kullanıyorum. Çok memnunum cam tek kullanımlım kaplar çok iş görüyor. Arkadaşımda weweel aldı fşyat olarakta uygun demişti oda çok memnunmuş. Tutmadı derdide yok hep çok güzel tutuyor.
TugceAsyaY Yaseminkocatepe bende almak istiyorum ama çevremdekiler normalde mayalanmıyo mu diyerek kanıma giriyorlar o yüzden çok kararsız kaldım 🤔 bende homende bakıyorum onun araştırmasındayım
Esoeso Yaseminkocatepe bende aldım ama nasıl yapıyorsunuz tarif eder misiniz ben denedim ama sanki olmadı.
Yaseminkocatepe TugceAsyaY ben çok memnunum. Çocuk için çok rahat oluyor. Ve taş gibi mayalanıyor valla. Ben tenceredede yapıyorum ama kızım için genelde tek kullanımlıklar daha iyi oluyo. Sulanmıyor böylece
Bebegimm Wewell kullanıyorum ebebekten almıştım iyikide almışım kolaylık sağlıyor ek gıda döneminde tuttu tutmadı derdi yok gece koyuyorum sanah alıyorum taş gibide oluyor
TugceAsyaY Srht benimde aklımda homend var tefal alacak bütçem olsa aklım onda kaldı da homend de diğer seçenekler arasında en iyisi gibi gözüküyo ☺
Bebegimm TugceAsyaY onu bilmiyorum işte 😂😂 2 hafta oldu kullanalı faturada gelmedi henüz gelirse bu aralar yazarım sana canım 😁
Yaseminkocatepe ecemnm sütü kaynatıyorum parmağım 8 saniye kdar kalacak şekilde ılıtıyorum. Birazcık yanıyo parmağım. Sonra yoğurdunu koyup karıştırıp kaplara doluruyorum. Çok güzel oluyo.
TugceAsyaY ecemnm Ozge92 Zynpazra Yaseminkocatepe Arzuhyl pasaminannesi06 Bebegimm Hanımlar hepinize teşekkür ederim gittim aldım inşallah bende memnun kalırım 😂 Homend aldık zaten weweell yoktu inşallah bende tam tersi olmaz böyle şeyler de çok şanssızım becerebilirim umarım 😂
Yaseminkocatepe ecemnm ben kıvamı koyu olsun istiyorum ı yüzden 8-10 saate ayarlıyorum taş gibi oluyor valla. Fazlasına gerek yok yani
pasaminannesi06 Tefal aldım daha önce cok kullandım ala kırılmıştı 6 ola 8 saatte günlük hazır şutu soguk iken icine maya ekleyip karıştırıp direk makinaya koyuyiyorim daha snra olduktan snra içindeki süzgeci terst çevirip susuyorum asagi akan yeşil suyu da sebze pürelerine çorbalarına koyuyorum. Mis gibi yoğurt tadı sa guzel hemde tas gibi oluyor
Arzuhyl Ben de kenarda bekleyeyim. Weewell aldım gecen hafta henüz kullanmadım ki bebeğim için daha erken ama hangi sütü kullanıyorsunuz merak ediyorum kaynatarak kullandığımız taze sut mu hazır pastörize sut mü?
Yaseminkocatepe Arzuhyl ben bazen bildiğim bir yerden açık süt alıyorum ama eğer alamazsan günlük şişe süt alıyorum onunla yapıyorum.