Celins Kızlar oğlum 3 ay 15 günlük, mama ile besleniyor. Az önce bezini değiştirdim, yemyeşil kına yeşili renginde kaka yapmış. Ilk defa böyle oluyor, kan damlası falan kullanmıyoruz. Neden olabilir bilgisi olan var mı?
Teachermom Celins Onsutu fazla aldiginda da olabilir.Benim bebegim 1 aylik olana kadar arada yesil yapiyordu gogusler cok dolu oluyordu ondeki sutu cekip doyuyordu.Uzman tvde oyle diyordu yesil kaka icin.
Liman Celins iyi beslenme yeşil kaka anlamına gelmiyor bebeğin sizinle aynı zamanlarda aynen bu şekilde oldu kaka sıklığı artıysa eğer ki üşütmüş ve ishal doktor tam olarak bunu söyledi ve 5 gün boyunca hergün 200 ml suya ishal tozunu karıştırıp verdim anca kakası öyle düzeldi ve aşırı su kaybı olmuştu bağırsak için antibiyotik kullandık ertesi gün kendine gelmişti
Teachermom Celins pardon mama ile besleniyor yazmissiniz.bazi mamalarda ekstra demir bulunuyo bundan olabilir yesil kaka.
Deletedmom114 Demir ilacı yeşil yapar. İyi beslenen ve sindirimi iyi çalışan bebek kakası yeşil koyu yeşil ve asker yeşili olur 🧘🏻♀️
Hatice3424 Mom4 üşütünce yeşil kakanın yapıldıgı yanlıştır araştırabilirsiniz iyi beslendiğini gösterir yeşil kaka
Deletedmom114 Mom4 ebe haım belki demeyip net bilgi verirseniz bizde bilgileniriz. Doktorum bana bu şekilde söyledi yanlış biliyor adam sanırım.
Mom4 Celins huysuzlanr tabi çocuk bu az önce bende oğluma sütüm yetmediği için ek gıdaya geçtim bir saatte vücudunun heryerimde kızarıklık çıktı baktım mamadan kaynaklanıyor uyumadı oda 😏
Mom4 Deletedmom114 her doktor kendine has bir yorumda bulunur ve her çocuğa başka birşey söyler unutmayalım ki her çocuk kendine özeldir
Deletedmom114 Mom4 mama ile beslenen bebek zaten demir alıyor 🤦🏻♀️ mama içeriğine bakmanızı öneririm bir