Musab0121 Birtek ben mi boyleyim yoksa kadinlarin genelinde var mi bu😂ev temizligini severim birtek pencere silmekten nefret ederim ne yapacagim ben bu huyla😂😂
fatmamelis Musab0121 ben bi tarafı sünger bi tarafı çekçek olan küçük aparat aldım camlar için 🙊 cama çıkıp silemiyorum asla, oturma odamın camları zaten boydan olduğu için hiç çıkılmıyo 😤 benim elim ayağım oldu o silecek valla, onunla silmek hoşuma gidiyo 😄
farahserra Musab0121 nefret ediyorum cam silmekten birde benim camlarım geniş ve uzun yani 3 camın birleşimi benim tek canım sanki evde bu tarz camlardan tam 3 tane var canım çıkıyor silerken…🙄🤦🏻♀️
ays_dnz Musab0121 bende toz almaktan cok pencereye bayılırım haftada 2 sildiğim olur ki penceremde coktur. Balkonum bıle kapalı. Penlerimi cifledikçe beyaz gorundukce içim açılır. Her yer temız gelır bana. 😂🙈 yer silmeye de bayılırım. O da vıledayla silmem egılerek sılerım. Haftada 3. Hatta cogu kez 4. Galıba hastayım 🙈
Anne24 Bende hiç sevmem çünkü cok ugrastırıyor 2 kova suyla siliyorum bi kova cifle önce pimapen yerleri bi kova sirkeli suyla camlar aslında her hafta sırkelı suyla tozunu alabılsek cok batmaz ama yapamıyoruz ne yazıkkı
Byzgl_2019 fatmamelis bende onu kullanıyorum üst kısımları silmeye korkuyroum dışarı çıkıp. Üstleri çekçekle hallediyorum elimin yettiği yerleri de elle
tossikannesi Ayyy şimdi mutfağı sildim oturdum bu postu gördüm. Nefret ediyorum ve kışın silmiyorum 😂 pislikten ölmüşüm yaz gelince acısı çıkıyor beş kova suyla anca arınıyor bide evim yol kenarı 🙄 ama napim kışın açmıyoz etmiyoz niye silim 😃
ays_dnz 12 cam sadece salonumda balkonumda boydan boya cam. Evım pencere dolu ve ben habire pencere siliyorum. Eşimde nefret eder ondan gizli siliyorum elin kayar düşersin diye korkar heo ☺️
Ironsides Kremli sampuanla silince cok asiri kolay ve rahat oluyo tek seferde kpca koca camlari bitiriyorum oyuzden artik sevmeye basladim sadece evim yuksekte olduğundan korkuyorum💆😂 Musab0121
fatmamelis Sibel_33 tekzen’den almıştık kolay boyunu falan da uzatıp kısaltabiliyosun, dur fotoğrafını bulursam atayım 🙂