Kızlar inanın içimi birine dökmem gerekiyor aileme söylesem beni hemen alırlar eşimden bıktım tamam iyiliğine iyi yardım sever 9 ay hamilelikte evi bile süpürtmedi bana kayınvalimler alt katımda oturuyor. Aile apartmanı 2 daire var sadece doğum yapalı 2 ay oldu doğumdan önce evimin anahtarı içerideydi ama 2 aydır dışarıda isteyen açıp içeri girebilir eşim şuan izinde virüsten dolayı o sürekli gir çık yapıyor doğum yaptığımdan beri oğlum ağlıyor mesela kayınvalidem hemen gelip neden ağlıyor oğlumu alıp kucağına geldim oğlum diyip odanın dışına çıkartıyor benim elimden alıp sanki bu cocuk benim değilde başkasının gibi hissediyorum artık sürekli her ağladığından elimden çekip alıyo mesela gece az ağlasın eşimde aynı anne sen bu gece burda kal sürekli bizde kalıyo ama çocuk gece uyuyo sabah akşam bende gece 12 olmadan evine gitmez daha 2 sene olcak evleneli ben bilmem eşimle bi akşam baş başa kalcağımı evlendim evliliğimn 2. Günü eşimle beni kardeşine götürttü köye gidicekmişte gitmeden görücekmiş sürekli oğluma aldığım kıyafetleri alt pijamaları neymiş sıkıyomu kesicekmişim belinden öyle giycekmiş dün akşam gercekten geçip gidesim geldi oğlumu alıp oğluma çok güzel takım pijama aldım ama o kadar beğendim ki beli dar değil büyük hatta göğsüne kadr çekiliyodu neymiş darmıs belini kesicekmişim kayınvalidem öyle diyo oğlumun yoğun gazı var 1 hafta sabah akşam ağlamaktan canı çıktı bi hastaneye götürelim dedikce cocuk hastaneye çalışmasın ne yapcaklar sanki bi ilaç verip göndercekler dedi ağlamasını gördüğü halde 9 saat süt içmediği halde bana sürekli yaptığım şeyleri kendi akıl vererek yap ya zaten yapıyorum diyorum unutma hergün yap herşeyi biliyomus gibi benden cok öyle davranıyo dün aksamda oğlum gazı olduğu için ağlıyo tutturdular alt pijamasından diye eşimde aynı bol diyorum anlamıyolar dün eşimde altından dedi sinirden aldım makası kestim her yerini hemen alt kattan geldi tabi oğlum ben geldim diye aldı kucağına kucaga alıştırmayın dedikce sürekli kucaga alıstırdı bide dün kesmişsiniz iyi yapmıssnz diyo bende bol gelmiyodu o yarıb bütün dolabında ne varsa kesicem dedim bozuldu bişey diyemedi şimdide tutturmus battaniyede ayakta sallmaya diyorum alısıcak sonra isticek ben sürekli nasıl ayakta sallıyım sanki bu cocuğu ben ağlatıyomusum gibi bakamıyomusum gibi sanki benim değil gibi inanın çok yoruldum gece saat kac olsun çat kapı geliyo gecen gelmiş bana şey diyo zaten saat 12 bucukta gittin gece aklına bişey gelmiş de ayıp olur diye gelmedim bende uyumustuk sen gidince dedim sürekli onun sözü gecsin benim evimide o yönetsin istiyo çok bunaldım artık eşimde aynı annesinin dediğini yapma peşinde