Esraemirr benim vereceğim tavsiye daha sonra sizin başınıza bela olacak yöntemlere sakın alıştırmayın 😄 bunlar nedir memede uyutmak sallayarak uyutmak yan yana yatarak uyutmak gibi. Bunların heeepsi ilerde başına bela olur her uykusu hafiflediğinde yani 45 dk-1 saatte uyanıp meme isteyecek yada yanında seni isteyecek ya da sallanmak isteyecek. Hep kendi yatağında yatırmaya çalış yarım kundak gerçekten işe yarıyor. Göğsüne hafif hafif pış pış yaparak uyutmaya calışabilirsin ve gece gündüz ayrımını yapmayı öğretmelisin yani aksam 8-9 falan oldu mu karanlıkta uyusun gerekmedikce altını değiştirme uykusunu açma. Şimdi gerçi bebeğin kücük alt açma ihtiyacı mutlaka oluyor ama ileriye dönük anlattım. Bir de benim geç öğrendiğim bişeyi de söyleyeyim eline bi örtü yada uyku arkadaşı gibi bişey verip onu yatağından hiç çıkarma ben bunu yapamadım. Gerçi emziği hep yatağında onh aldığı zamsn uykuya geçeceğini anlıyor Allahtan. Söyleyeceklerim bu kadar sormak istediğin olursa yanıtlarım. Bir de şu var gerçekten düzeni oturmuş bebeği hastalıklar diş çıkarmalar falan cok sarsmıyor