Mutlubiranneyim Ghost35 bi yan etkisi yoksa iyi canım çünkü okuyan arkadaşlar olursa bilgileri olsun çok tşk 🥰
Hazal89 Mutlubiranneyim bende süt artması icin çok çabaladım olmadı şimdi 4 ay 10 günlük Yavaş yavaş kilom düşüyor göbeğim çok sinir bozucu 🤣 ama acele etme daha yenisin koşturma içinde verirsin
Mutlubiranneyim Talharas çok iyimiş bence bu işi ancak sen haledersin nasıl verdin anlat bize hayatta bırakmayız seni kızlar toplanın bakim🤣
Talharas Mutlubiranneyim hahahahahah😄😄😄😄valla bende anlamadım doğumdan çıktım 55 kiloyla sonra bi baktım 52 kiloyum🙄🙄 doktorum bana metabolizman iyi dedi ama bence değil doğum kabizi oldum tuvalete bile çıkamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️47 kiloyla hamile kaldim bide
Hazal89 Mutlubiranneyim benim hala 4 aylık bebek var gibi çok çirkin Duruyor doktorum karın egzersizi yaparsın demişti senin için daha erken hatta benim hala ağrılarım var içten
Mutlubiranneyim Hazal89 ya ben egzersiz yapmaktan korkuyorum dikişlerim yüzünden az daha toparlanmam lazım sonra yapıcam inşalah 😊
Mutlubiranneyim Talharas zayıfken hamile kalmak daha iyi ama birazda olsa kiloluyken hamile kalmak daha kötü ve sonradanda vermek çok zor sen şanslıymışın canım.
Talharas Mutlubiranneyim aslında kilo bile aldim kalırken normalde 44 kiloydum evlenince 47 oldum zayıflamak istedim ama hemen hamile kaldim😐simdi hiç alışık olmadığım bi göbeğim var evet çok yok ama yinede var onuda korseyle yok etmeye çalışacam🤦🏻♀️
Mutlubiranneyim Talharas korse takmakta zor ya fazladan su içsen şişiyosun zaten,bende hiç sevmem göbek ya.
Ghost35 Z-uma dısarı cıkabln ckıyo cıkamayan evde atıyo çokta güzel atıyoruz canm leslie ile yapanda var
Liyakpc1 Ghost35 bende istiyorum zayıflamak. Ama Sürekli gazlayan biri olması lazım. 😂 Grup işi harika. Beni de alır mısınız?