melisyurter-12 Kizlar aranza yeni katıldım bir arkadaşımın tavsiyesi ile indirdim az önce uygulamayı. Ve bir sürü aile sorunları konularına denk geldim ve okudum. Var mıdır acaba aranizda kaynanasindan eş ailesinden dert yanmayan? Bende aynı dertten muzdaripim☺️
Babygrils melisyurter-12 hoşgeldin canım. Bende bazen gülerek bazen duygulanarak okuyorum postları kalbimizin aklımızın yettiğince fikir alışverişi yapıyoruz işte iyi geliyor :)
Babygrils melisyurter-12 valla çok iyi geçiniyorum diyene kaynanasından mal mülk kalmıştır net düşüncem budur!!😂😂🤣🤣
farahserra melisyurter-12 öncelikle hoşgeldin,bende bugün katıldım😊Ben varım dert yanmayan şükür bir problemimiz yok🥰🙈
Didemxy Babygrils oyle deme canım ya valla benim kaynanam çok gariban ağzı var dili yok severim oda beni sever mal mülk desen hiç yok. Zamanında kayınvalidesinden annesinden babasından falan çok ezilmiş ve cekmis olmasına rağmen bana bu zamana kadar hiç bir zararı olmadı.
deletedmom247 melisyurter-12 ☝️☝️ Çok şükür ne eşimden ne ailesinden yana hiçbir şikayetim yok Allah razı olsun onlardan kendi sülalemden görmediğimi onların sülalesinden görüyorum.. resmen el üstünde tutuyorlar daha kaynanamın bulaşığını yıkamış değilimm.. 5 yıldır evliyim bir defa bile kavgamız olmadı 🙏🏻 Kendi kuzenlerimin numarası bile yok ama eşimin kuzenleriyle hergün konuşuruz hergün yazarlar bana Allah başımdan eksik etmesn🙏🏻Hoşgeldniz bu arada☺️