Monaroka Ben bugün yaptırdım kızlar da yaptıran var mı yan etki falan neler oldu bana bi deseniz hele☺️ Bir de bu iğnenin etkisi hemen oluyor mu 🙈
Hazalinannesi Monaroka bende az önce eczaneden aldım ama daha adet olmadığım için hemşire vurmadı bekle dedi ama yaptırmıcam galiba çok yan etkisi var ya
Babygrils Monaroka herkeste çok sinir yapmış ya kuzenimi de çok şişirmiş taş gibi olmuş karnı adet olmayınca. Ben o yüzden yaptırmadım zaten sinirliyim oto b.a ağlıyorum😂🤣🤣
Janss Monaroka İlk 1 ay ek korunma önerilir. ☺️ Hatta bazı uzmanlar 2. doza kadar ek korunma yapılabileceğini söylüyor.
Monaroka Masalimmm spiral için hastaneye gitmedim virüsten dolayı o yüzden bu daha garanti geldi hapı da unutunca mecbur
Sevim125 Monaroka canım herkes aynı olmaz belki ama 1 kere o iğneyi vurdurdum şuan 8 aydır adet görmedim şiştim yani adeti kesiyor hamile değilim ama mahvetti beni çok şişman oldum
Monaroka Sevim125 ayyy hayırlısı bakalım ya zaten hemşire de 1 sene çocuk sahibi olamazsınız demişti. Utanıyorum sormak için ama şey iğneden ne kadar süre sonra ilişki öneriliyor, hemen etki ediyor mu