Zeyzeyyyyy Kızlar ellerim göğüslerim karnım sırtım kaşınıyor kabarıyor ilk kez hayatımda böyle birşey yaşıyorum başına gelen varmı alerjik gibi 😔
Feraye_ Zeyzeyyyyy evet canim yeni atlattim diye bilirim benim de ilk defa basima geldi kabardi boyle cildjm kasiniyodu saglik ocagina gittim aile hekimine bakti bi tane igne yazdi kalcamdan yaptilar bide hap yazdi aksamlari al dedi cok sukur yenice atlattim ins seninkide egecer
Tazeanne0134 Zeyzeyyyyy benimde oluyor neden oluyor acaba bazen emzirirken oluyor ve gece yatmadan önce özellikle de
Makarna Zeyzeyyyyy ben normal doğum yaptım dikişlerim için kullandığım kremler alerji yapmıştı of ne çektim yaa
Feraye_ Zeyzeyyyyy elime yuzume bakinca bu tip durunlari kansizliga bagliyoruz dedi elin yuzuk cok soluk dedi ondanda olabilir strestende olabilir dedi cok sukur kan verdim kansizlik cikmadi bilmihomki ya oluveriyo iste insh si zinkide gecer
Feraye_ Zeyzeyyyyy size kacta igne verdiler kacta vurunmaniz gerekio sizinki neyden olmuyomus ya kaşintiniz fln doktorunuz ne dedi
Zeyzeyyyyy Makarna evet normal doğum yaptım ama krem değilde tendirdiyot kullanıyorum çok sıkta değil 😩
Haticek Benim de olmuştu yaklaşık 1 buçuk ay sürdü izleri 4 ayda geçti o kadar kızarıyor kabarıyordu ki kaşımaktan bi hal oluyordum. Ben sezeryan oldum doktorum kullandığım antibiyotikten olabilir diye alerji hapı önermişti Allerset
Babybboy Haticek doğumdan ne kadar süre sonra oldu? Benum 3.5 ay oldu doğum ama 2 gündür böyle kasinuyorun ilaç vs alerjenik bisey de kullanmıyorum ama
Haticek Babybboy bana sorarsan kesinlikle stres kaynaklı . Hatta dikkat et sinirli anlarında artıyor . Çok geçmiş olsun çok zor bi süreç İnşAllah kısa sürer
Haticek 10 gün sonra başlamıştı. kıyafetin dışından dokununca hissediliyordu ağlıyordum kaşınmaktan bepantol sendiderm almıştı eşim eczaneden Halime acıyıp. O çok işe yaramıştı
Nazenincicegi Benimde goguslerimde cikti cok canim yaniyor ilac verdi doktor kurdesen yaziyor prospektuste ama.hic gecirmedi yarin tekrar doktora gidicem bakalim
Feraye_ Zeyzeyyyyy ya benimki tekrar basladi igneden sonra siz cildiyeymi gittiniz ignemi yaptilr lutfen bi soyleseniz😓