Esrelf Emine55 canım benim bebeğiminde kaşlarının derisi soyulmaya başladı ( daha öncede tüm vücudu deri değiştirmişti). Kilo aldığı için bence çünkü konak daha farklı. Birde konak genelde başta olur, döküntüler vesilesi ile kaşlara bulaşır diye biliyorum.
Emine55 Esrelf ya benim basklarımda kaşıntıyla birlikte kızarıklık olmayan başladı nasıl anlatsam böyle kabartıkta 2 gün oluyor yarına randevum var ondan korkuyorum bebeğe geçmemiştir dimi ne olduğuna bilmiyorum ama netten baktım lohusalıktan stresten çok yaşanmış birde biz hakkarideyiz o kadar sıcak ki 😔bebekde egzamaları duydukça korkmaya başladım ben bilim ya
Gurbettebianne Esrelf canım Konak baş , yüz , kaş , koltuk altı , bogun altı ,kulak arkasında oluyor . Mesela oğlum da kaş ta oldu , başında olmadı
AhsenMasalYnk Kesinlikle götürün derim bebeğim 35 günlükken yüzünde sivilce gibi seyler çıktı 3 doktora götürdüm hepsi farklı birşey söyledi geçmez diyen bile oldu en son cildiyeye götürdüm ve yapma bir ilaç verdi doktor onun sayesinde geçti şükürler olsun
alevisik Gurbettebianne Evet alıştı bence de ben de kendi haline bıraktım en iyisi böyle olucak gibi görünüyor
Gurbettebianne Esrelf aynen aynen . Ben bi baktım çocuğun kaşları cok kötü olmuş korktum hemen doktora götürdük doktor dedi Konak . Hani bende bilmezdim tek baş bilirdim ama işte malesef cok yerde oluyormuş
Gurbettebianne Emine55 canım şöyle kaşında olduğu zaman tam 39.gündeydi sonra dr krem verdi geçti birdahaki çıkmadı . Sonra basında az az oldu ama hani tam zamanı hatırlamadım ama 3 3,5 Aydan sonra olmadı hiç
Emine55 Gurbettebianne bizde 29 günlüğüz kaşlarda pullanma oldu kafasının içindende beyaz kepenk gibi deride ama annemde kunaktır dedi demekki olabiliyor sonradan :)