Esrelf Kızlar 28 günlük bebeğim var yüzünde sivilce gibi birşeyler çıktı yanaklarında özellikle. Normal mi ,kendiliğinden geçer mi ,doktora götüreyim mi?
Gkalp Esrelf hayır hayır götür bana da sıcak dediler çocuğum maf oldu bugün götürdüm egzama ve alerji çıktı sivilce gibiydi kurusu pul pul oldu sonra huysuzluk başladı siz geç kalmayın gidin bence
Deleted2 Esrelf canım duş aldığında sönüyorsa isiliktir korkma bizimde ilk haftalarda baya oldu günlük yıkadım şimdide terleyince çıkıyor ama tabi iltihaplı ve çoksa bir doktora görün derim
Nurdanhakan Esrelf öpülmekten yada sakallı biri yanağına dokundurulcAda oluyor henüz çok küçük suan herşeyden etkilenebilir cildi ama büyük sorunlar yol açma Yinede takip edin eğer çoğalırsa bi uzmana götürürsünüz
Esrelf Gkalp canım senin bebeğin kaç günlük peki? İlaç kullanıyor musunuz? Biz dayanayıp biraz öptük acaba ondan mı oldu anlayamadım. Bencede götüreyim içim rahat etsin.
Emine55 Gkalp ya bizimkinin kaşlarında pul pul olmaya başladı kunak diyo kimisi 29 günlük bebek yarın gidicem doktora ama saçındada hiç olmadı konak🤷♀️
Gkalp Esrelf 35 günlük canım..önce sivilce gibi oldu sönmeye başladı sonra kafada Konak oldu çocuk huysuzlanmaya başladı gündüz uykuları gitti aşırı ağlar oldu bugün gittim..ilaç verdi yüzüne krem verdi sancı ve gaz yaparmış damla verdi ama 3-4 gündür ben maf oldum nasıl huysuzdu meğersem dersi başkaymış bana isilik geçer dediler ama doktora götürmek şart
Gurbettebianne Esrelf bizde öpünce oluyor .gecitor aynen dayanamayıp öpüyoruz oluyor yine .5 aylığız 👼 daha küçük bebekler daha hassas canım
Esrelf Biminikerkekannesi anladım canım serin tutacağım yani. Aksi gibi serin tutsam burnu tıkanıyor balgamı var zaten, sıcak tutsam isilik. Ortayı tutturamadım bir türlü.
Esrelf mosimosi canım sağmayı bıraktım yağlı mı tam bilemiyorum ama benimde aklıma gelmişti, olabilir belki.
Esrelf Emine55 canım benim bebeğiminde kaşlarının derisi soyulmaya başladı ( daha öncede tüm vücudu deri değiştirmişti). Kilo aldığı için bence çünkü konak daha farklı. Birde konak genelde başta olur, döküntüler vesilesi ile kaşlara bulaşır diye biliyorum.