199719 Şöyle soyleyeyim, ilk 4,5 - 5 aylığa doğru grip gibi oldu. burnu tıkanıyor akıntısı oluyordu. hafif ates hafif öksürük iştahsızlık. Derken meme reddine çevirdi. Doktor geçer bol bol emzir deyip yolladi. Hakikaten de gecer gibi oldu. Ardından 5.aydan sonra birden hırıltılar başladı. Burnunu açıyordum acmasina bir türlü duzelmiyordu, emmesi bozulmuştu, uykusu bozulmuştu. hep nefesiyle birlikte hışırtı sesleri geliyordu.. doktora defalarca kez gittim, ama ihmal etti bi antibiyotigi cok gordu.. en son ogurmeler basladi 6.aya dogru, balgam doluydu burnundan cigerine kadar ve midesini bulandiriyordu agzina geliyordu, balgamli kusmalar, nefes daralmalari başladı. Doktor ventolin ve antibiotik verdi ama atesi çıkmadan icirme dedi. Elbetteki onu dinlemedim Nisa hastanesi Muberra hanima gittim. sagolsun hastanede hemen yatisimizi yaptı, iki antibiotik, besin takviyesi, 4-5 farklı hava ile sureci 1 haftada atlattik. 6,5 ayina doğru.
Ama doktorumuz fazlaca ihmale uğradığını bebegin kalp ritmini bozuldugunu, renginin soldugunu soyledi.
Bizim hastalik surecimiz bu sekildeydi.
Sizinki de böyle olacak diye bir kaide yok, ama önlem ve ihmal etmeme bu hışırtı konularinda cok önemli.
Korkacak bir sey yok ama eninde sonunda atlatiliyor. Bu tarz postlar defalarca kez açtım, profilimden bakabilirsiniz..
Umarim bebeginizin hicbir seyi yoktur, bir an evvel iyilesir..