Asyabebek Ben her şeyi denedim şu an hepsini kullanıp fayda gördüğüm şeyler galaktago damla humana çay motilium tablet ve bira mayası tableti hepsi doktor kontrolünde aldığım şeyler ve sütüm çok arttı çok şükür tavsiye ederim. Yiyecekler işe yaramadı bende ve tabii ki bol bol emzirip sağmak
songulfatiharas DuygUras şiddetle buğday (yarma) tavsiye ediyorum kaynayıp haşla yoğurtla ye sade ye çorbasını yap istersen ben ne zaman yesem göğüslerim hep süt doluyo çok şükür
deleted2310 DuygUras tere çiğ soğan bakliyat dereotu bol bol tüket arkasına işlenmemiş kimyon demle iç hiçbir şey olmaz bebeğinede gaz yapmaz bolca da sütün olur inşallah 🙏🏻
AysenurDefne Su su su... Günde en az 3 litre su için lütfen.. Birde bebeğiniz doymadığı için değil sizinle olmak istediği için hep emmek istiyor. Benim bebeğimde 2 ay böyleydi 24 saatin 22 saati memede geziyordu 🤭 sonra düzene girdi. Bi kaç yerde okudum, bebekler sadece annelerini bildikleri için güvende olmak için içgüdüsel memede kalmak isterlermiş. Sevgiler.. 🌹