DuygUras Anne sütünü arttırdığını hemen anlarsın dediğiniz yiyecek veya içecek var mıdır arkadaşlar?Bizimki henüz 1 ay 1 günlük ve doymuyor😥Yani saat başı emmek istiyor süt birikmiyor haliyle bende😶Tam doyamadığı içinde uykuya dalamıyor dalsa da en fazla 1 saat uyuyor.Acilen süt yapan şeyler tüketmem lazımm😰Yardım edin lütfen🙏
songulfatiharas DuygUras şiddetle buğday (yarma) tavsiye ediyorum kaynayıp haşla yoğurtla ye sade ye çorbasını yap istersen ben ne zaman yesem göğüslerim hep süt doluyo çok şükür
Birerkekbirkizannesi RRR bende kuru dut kompostosuyla sütümü artırdım hep. Ben tamelerinide yedim hatta
RRR DuygUras Kuruyemişcilerde aktarlarda veya böyle kuru kayısı incir satan pasajlar oluyo oralarda bulabilirsin canım ☺️
Birerkekbirkizannesi DuygUras sütümün azaldığını hissettiğimde yapıyorum. Düzenli yapmıyorum. Yaptığım zamanda günde 1 kase yiyorum. Siz daha fazlada tüketebilirsiniz
Berdemal DuygUras ben kahvaltıda ekmekle yiyorum öyle aşıırı da yemeyin kilo yapıyor çünkü bir de yatmadan önce birkaç ekmek bandırıyorum geceye süt plsun diye çok faydasını gördüm
Neslihan58058 Ayva 😍😍😍 tamda mevsimi. 3 aylık bebeğim var bnmde iki üç gündür sütüm baya azalmıştı dün yatmadan bir ayva yerim bir büyük bardakta su içtim yattım gece beslemesinde göğüslerim sızlama derecesinde dolmuştu bugun bnce denemelisin dut falan içmem mesela bn daha byle mucizeyi bulmuşum 🤷♀️😂🥴