FHKK 123anne Fazla flim izlemişsin yav he hee bizde inandık 😒🤪 Kayınababan olacak adam nasıl görmedi madem öyle körmüydü peki ya kocan? Kocanı da sevmezmışsın bi git allaseen
123anne FHKK kişi kendinden bilir işi evde oturup hikaye üretiyorsun heralde ama benim öyle bi gayem yok
FHKK 123anne evet bebeğime hikayeler üretiyorum doğru 🤪🤪 Hadi işine şimdi mübarek gün bişey demiyorum byy
Ironsides 123anne inanilmamasi normal biyandan fszla ütopik geliyo biyandsn bukadar seyi neden nasil uydurur insan
123anne Ironsides kimseyi inandırmak gibi bi niyetim yok da uydurup elime ne geçecek dün en son babam yine kaynanamı sordu canım sıkıldı dünden beri oyüzden yazdım
123anne Ironsides haklısın hareketlerinden rahatsız oluyorum diyim detaylı anlatmayım da en azından eseğin kulagına karpuz suyu kaçırıyım
Ironsides Hotic akil oyunlari mubarek🤷🙄😂 bi inanc geliyoda geri kaciyo bazi.yorumlari gorunce tobe tobe
Hotic FHKK e istihareye yatmış baksana 😂 bide dene istersen diyo. Böyle boş şeylere istihareye yatacak biri olsam bu olayın gerçekten yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek için yatardım ehehe 😁
Deletedmom819 123anne bende demedim kim dedi noldu yine mi yanlış etiketlendim laf yedim ben 🙄😱 Linva