Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ve eşim beni asla ezdirmez evlenirken kayınvalidemlerle sorunlar yaşadık eşya muhabbeti falan onları anlarsam roman olur saten de neyse asıl mesele babam ve kayınvalidem kayınbabam yurtdışında çalışıyor babam kayınvalidem ve kayınbabam düğünümden sonra çok samimi oldular yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu annem biraz pasif biri onlar kadar uyanık değil biraz geride durdu babamla annemin arasında ask yok annem babamı sever ama babam anneme pek sevecen yaklaşmaz bende zaten samimiyeti pek sevmem eşim ve bende pek yanaşmadık kocam ben ne istersem onu yapar beyse ilk başlarda iyiydi sonra işin ayarı kaçtı kaynanam hiç durmadan babama beni şikayet eder oldu babam da her konuda ona hak verdi biraz tartıştık ettik ama baktılar söz geçitemiyorlwr kocam da arkamda korkuma pek açığa bisey atamadılar ama arkamdan baya konuşmuşlar sonradan öğrendim.Tüm bunlar olurken ben hamileydim sonra Asıl mesele zamanla annem yokmuş gibi davranmaları babamın annemsiz onlara oturmaya gitmeye başladı gittim mi de gece yarılarına kadar oturuyordu babam kaynanam annemlere geldiğinde annem yokmuş gibi mutfağa girip sadece babama ve kendine kahve pişirmeye başladı ama biz yanlarında olunca yapmıyordu bunları annem anlattı gizli parkta buluşmaya başlamışlar en beraber yemek yemeye gitmişler bu ara kayınbabamın haberi var kı yok mu bilmiyorum ama vardır Zamanla kıskandı zaten ama babam kayınvalideme bakarken gözleri parlıyor Kocamın arabasına bsiwy yapılacaktı babam kaynanamların evinin önünde yapalım dedi dedim ki bizim evin önü daha iyi orda yapın bana birsğrğ bağırdı çağırdı babam anlayamadığım bi şekilde sen herseye karışma dedi.En son beraber tatile gittik kayınvalidem bikiniyle gezdi ben utandığımdan deniz şortu giyindim babam kaynanamı yüzdürdü ve hiç unutmuyorum suyun üstüne çıkınca heryeri meydanda dedim beyse kocası izin veriyo ediyo kaynanam bisey soracaksa babamı arıyo annemi hiç aramıyo benim bildiğim kadın kadını arar annem bunlar olurken çok huzursuz ama benim yuvama biseh olacak diye içine atıyor diyorum anne bana bisey olmaz ben Bile bıkadar samimi olmuyorum tersle geç annem biraz saf bi yavrum içerliyor ediyor iste en son daha beler oldu bilmiyorum bunların arası bozuldu.bu anlattıklarım bu yaz Oldı Ama babam ikimizken bana sürekli kaynanamı soruyor alenen sormuyor ama kayınbaban napıyo diyo önce sonra ağzımı arıyor doğum yapacaktım git kaynanan bakar sana dedi Doguumda 5 gün orda kaldım ben oradayken de bebeği görmeye gelecem dedi hemen eve geçtim sırf gelmesin de barışmasınlar diye diyorum ki bana onları sorma sanane ama ısrarla soruyor Çok rahatsızım ne yapacam bilmiyorum aklıma geldikçe midem bulanıyor