Alibinnur1707 Gece sızdırmayan bez istiyorum arkadaşlar migrosun bezinden memnundum gece sızdırıyo biminkini kullandım o da öyle gece sızdırmayan bez lütfen 🤗
Egelihayat Alibinnur1707 minies kullanıyorum asla sızdırma yok canım asla akşam 8gibi bağlıyorum sabah 8de açıyorum
Ssevey Alibinnur1707 Bende migrosun bezini evybaby birde bimin bezini kullandım üçündede sızdırma yaşamadım oğlum 3 yasında onunki bile sızdırmadı bu markalarda
Deletedmom133 Ebruayd1n bende ona geçeceğim.insalalh güzel.sonuc alirim sleppyden memnunum ama evy baby daha hesaplı iyiyse devam.degilse eski bezime donerim😀
Egelihayat Alibinnur1707 bedenini mi değiştirseniz acaba ben saat 9da bağladım sabah açarım9gibi yine
Damla_K Gunduz sleppy gece Prima canım Cook su icip Cis yapan bi oglum var Prima haric hic biri çözüm olmadı cok bez denedim gece uykumz bölünüyodu sinirler gergindi Prima ya gectik geceli sükür rahatladık 😀
Alibinnur1707 Damla_K aynı sucu bebişten bende de var kızımda öyle su meyve suyu çok seviyor bu yüzden bezler dolup taşıyor galiba 😂
Ssevey Alibinnur1707 Dene derim canm deneme paketleri çıkarmışlardı bulursan al hem ziyan olmaz hemde anlarsın 😍
Damla_K Alibinnur1707 aynen canım bide ıslaklık hissettmedigi icin utanmıyor ya cidden baya rahatladık komple alamasamda sadece gece bezi olarak tavsiye ederim kesinlikle. 12 saate yakın duruyor actıgımda bez Cook dolu ama cildi kupkuru. Aay bu Prima bana plaket vermeli 🤭🤭😀 bu kadar övdük 😀