Esra-Hatice Merhaba güzel anneler 46 günlük bebeğim var Molfix 1 numara bez kullanıyorum ama bir iki gündür sürekli sızdırma problemi yaşıyorum acaba boyutu mu küçük yada bez markasını mi değiştirmem lazım
Mom567 Esra-Hatice pure soft mu kullanıyorsun o güzel ben kullandım hiç sızdırma olmuyordu , ben goon kullanıyorum memnunum
EssraS Esra-Hatice muhtemelen boyutu küçük geliyordur. 2 numara deneyin ben 40 ı çıktığında 2 numaraya geçmiştim
Kuzey-41 Esra-Hatice bende birçok bezden sonra molfix e gectim eger cok bekletirsem sızdırma yapiyor yoksa cok iyi bir bez ama yeşil paket olanı güzel ince yumuşak beyaz olan paketi hic begenmedim cok kalın geldi bana
Cefaze Esra-Hatice kuzum 15 aylık doğduğu günden beri molfix kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı bence boyutu küçülmüştür bi sonraki numaraya geçebilirsiniz
Esra-Hatice Kuzey-41 birde onu deneyeyim bir bayanda pure & soft olup olmadığını sordu birde onu denicem
Kuzey-41 Esra-Hatice pure soft benm dedigim beyaz paket olan dene istersen az adet alırsın begenmezsen elinde kalmasin ama ben yeşil paket olanı kullanıyorum
Aybuke_27 Esra-Hatice benim de oğlum bir aylık benimde öyle olıyor üst tarafa doğru ne atlet kalıyor ne çıtçıtlı kople değişiyorum üstünü
Esra-Hatice Kuzey-41 himm tamam o zaman benimki beyaz paket üzerinde yazmayınca bilemedim paket bitince birde yeşilini alayım o zaman
bself33 Esra-Hatice benim bebeğim 40 günlük ve ben 2 numara kullanıyorum 1 numara küçük gelmiyor mu size ? Belki küçük geldiği için sizdiriyodur ?
Esra-Hatice bself33 valla ilk bebeğim ve çok acemiyim bilmiyorum açıkçası küçükmü geliyor bana göre tam di ama artki 2 numara kullanicam bakalım
bself33 Esra-Hatice benimde ilk bebeğim canım ben sadece bir paket bir numara kullandım o bitince 2 numara aldım hemen tamda geliyor nerdeyse
Esra-Hatice bself33 ben hata ettim o zaman biz baya çok almıştık o yüzden kullanıyordum şimdi 2 numara aldım