Ballicorekannesi Tazeanne0134 rotarix. 2. Dozunu bugun yaptırdık daha. Bitti cok cukur. Sıra menenjitte. Onuda 1 yasında tek doz olarak yaptırıcam.
Aybuke_27 Minikfarecik bizim ailede hiç yaptıran yok maşallah çocuklar gayet sağlıklı Bi sıkıntıları olmadı açıksası kararsızım napsam bilmiyorum olmazsa Bi doktorumuza sorarım
Elifliyam Tazeanne0134 ezcaneler fiyatlari cok yüksek tutuyor maalesef bizde mecbur kalıyoruz almaya fiyatlar da cok yüksek
Ballicorekannesi Tazeanne0134 tek doz olanı var canım menenjitte oda 1 yasında oluyor. Şu ası takvimimiz biraz azalsın dye bekliyorum acıkcası
Tazeanne0134 Ballicorekannesi ha öyle mi bende yaptırmayı düşünüyorum inşallah 1 yaşına girince yapılıyordu galiba demi Elifliyam aynen öyle yaaa keşke devlet karşılaşa ama işte
Elifliyam Tazeanne0134 2. Ve 4. Ayda yapılıyor die biliyorum çünkü biz o aylarda yaptık 1 yaşında yapiliyor mu bilmiyorum
Tazeanne0134 ALPASLANINannesi bu markayı 3 ve 5de de yaptırabiliyor muyuz? Elifliyam 1 yaşında menenjit aşısı yapılıyor canım
ALPASLANINannesi Tazeanne0134 biz 3. Ve 5. Aylarinda yaptirdik rotarix i 2 doz olani bu… 3 doz olanin aylari farkli sanirim bilgim yok tam onunla ilgili