ezehraa Buklem hadi ya iyiymiş yaptıran birini görmek daha iyi oldu benim için. Nasıl ateş falan yaptı mı kaç tane vurdular
Jelibon88 Bizimde var 10 gün sonra eğer sağlik ocaklari kapanmaz karantina olmazsa inşallah yaptiricam sonrada menenjitler var acaba iki aşi arasinda 1 ay olmasina gerek oluyormu bende onu merak ediyorum
ezehraa 1-anne demekki sorduklarıma daha demediler gün gelince ararlar onları da belki. İçim rahatladı böyle. Yoksa çevremde kimsede yok şaşırdım yani
brns21 ezehraa bende bugun aradim saglik ocagini 14 nisanda yapicaz dediler normalde kendi doktoru yapicaz demisti 1 nisana yazmisti ama hastaneye goturmek istemiyorum
ezehraa brns21 ayy bencede götürme ortalık karışık zaten sağlık ocağı iyidir daha sakin kimse bile yok fazla
ezehraa Myagz aaa çok sevindim o zaman bayadır herkese soruyorum aynı olan kimsede yok demekki onlara bilgi sonra verirler
Buklem ezehraa yeni gördüm mesajını kusura bakma 1 tane bacaktan uyguladılar, ateş filan olmadı şükür biraz huzursuz oldu sadece
ezehraa FHKK yaptır bence canım şu an evet sıkıntılı süreç ama aşı da önemli. Sağlık ocakları sakin zaten bugün gittim ben aşıyı sormak için kimse yoktu