Seros genel olarak çok hareketli bi bebek, konuşuyorum sürekli çocuk şarkısı söylüyorum, hikaye okuyorum. Babasida çok ilgili sürekli ilgileniyoruz ve hani evi doksede hiç kızma yada başka bir tepki göstermiyoruz. Yürüme aşamaları söyle başta yüz üstü durmuyordu önce onu alıştırdım hergun belirli sürelerde sonra destekli oturtmaya sonra desteksiz oturma tabi o sırada sürünüyordu hatta sürünerek emekliyordu derken normal emeklemeye başladı sonrada tutunarak yürümeye, tavsiyem çok ilgilenin hep gülün ,gözlerinin içine bakın, hikayeler okuyun , oyun pek bilmezler ama ce eeee yapın hoşuna gider, tepki vermesede bay bay yapın, çak yapın alkış yapın, hepsini aynı anda yapmayın tabi.
Zekâ kartlarını gosterin mesela hayvan varsa adını soyleyin,renkli birşey varsa rengini, bi elinde oyuncağı varken obur elinede uzatın,al veryapin, ek gıdaya başladığımızdan beri mama sandalyesinde yer benimle her öğün, sonrada banyoda ellerini yıkarım alışsın hani yemeklerden sonra yıkaması gerektiğini diye, bu şekilde gidiyoruz 1 yaşında işe basliycam umarım surekli ilerleme kaydederiz 😊😊🥰🥰