siladgnchdr 4 ay 7 günlük daha aşı için aramadı sağlık ocağı mesaj attım görmediler aşılar mı gelmedi siz de aynı durum var mı
aydinmumine siladgnchdr diğer aşı ile arasında 2 ay olacak oma göre hesaplayın o hafta geldiyse ararlar belki 4.ayın sonunu bekliyorlar 2. Ay aşıları hangi gün oldu canım
fkrts siladgnchdr bizimde bir ay öncesinden arıyorlar 15 gün önce aradılar Haziran 24 te yapılacak 4. Ay aşıları
yusufmoms27 siladgnchdr onlar sizi arıyor tam 4 aylık olduğu gün olucak diye bişey yok birsürü aşı bekleyen çocuk var ve sizi de sıraya koyuyorlar zamanı geçmeden de mutlaka çağırıyorlar ♥️
Gamzelikiz_34 siladgnchdr normalde arıyorlar canım sen bi ara aşı gecikmesin aslında onlar günü geldimi arıyorlar acaba daha var mı gününe aşı
aynak siladgnchdr önceki aşı ile 2 olmalı aralarında, bizim ebe aşı kartı verdi, kimse kullanmıyo galiba ama bnce çok güzel, aşının hangi tarih olduğunu bilip o tarihte gidiyorum arama felan yok
siladgnchdr aynak bende de aşı kartı var ama tarih şeklinde yazmıyor 4. Ay aşıları 5. Ay aşıları vs gün şeklinde yok💗
aynak siladgnchdr biz her gittiğimizde mesela bugün gittiyse çizgi atıyor iki ay sonranın aşı tarihini yazıyor mesela 16 Ağustosu aşı kartına yazıyor ve ben 16 Ağustos‘ta gitmem gerektiğini biliyorum ona göre aklım kalmıyor ama her yer yapmıyor anladığım kadarıyla