brvnkr 2 yaşinda çok yaramaz çok düşer ondan mı bılmıyorum. Çok korkuyorum bacaklarında morluklar oluyor kolunda bugün sırtında mercımek kadar morluk farkettım Bıde üst bacagında panık oldum
KafadanTayfa brvnkr muhtemelen çarpmıştır bir yerlere vücutları da hassas ondandır. Bende oğlumun bacağında zaman zaman denk geliyorum koşarken düşer çarpar falan
oglumunannesiyim_- brvnkr düşme sonucu oluyor benim oğlan da iki yaşında durduramiyoruz aynı durumda eğer zamanla geçiyorsa sıkıntı etmeyin durup dururken coğaliyorsa gidin doktora
brvnkr simseklivekalpli yınede çok korkuyorum bendede hep morluk olurdu faktör değerlerım düşükmüş plt. Ondanmiş ondan korkuyorum cocugumdada olabılır mı 😔
brvnkr KafadanTayfa bi sürü var bacağında kolunda beyaz tenli Bıde çok yaramaz ama bı dkk bıle durmaz
kdicmom brvnkr bu hastalıklar genetik oluyor genelde. mutlaka gösterin bence. ama korkmayın. bende de faktör 8 eksikliği var, hep gözüm kızımın üstünde. bir belirti yok şimdilik olursa mutlaka götüreceğim
brvnkr kdicmom inşallah çocugumda yoktur belkıde düşmekten öyle oluyor ama ihmal edılmemelı benımde küçükken burnum kanardı çok önemsemezlerdı hiç doktora götürmedıler o zamanlar
brvnkr kdicmom adet kanmam şuan fazla diş etlerım bıraz kanıyor morluklar da oluyor bende hemotolojı bölümüne gıtmiştım bende
brvnkr kdicmom ama. Daha sonuçlarımı göstermedım dahile doktoru baktı Hemotolojıye mutlaka göster dedı