Kızım 2.5aylik .geçen hafta burnu tikaliydi hatta uykudan onun sesiyle uyandim. Ara ara rahatsız eden hafif öksürüğü vardı. Burnunu açıp zeytinyağı ile masaj filan yapıp bir gün bekledim. Ben de hastaneye gitmek istemedim diye 1 gün bekledim. Ertesi gün öksürük sıklığı artınca kalkıp gittim. Dr. Henüz ciğere inmemiş ama heran inebilir dikkat edelim deyip , bir antibiyotik ve hava verdi. Ben eve gelip hava vermeye başladım kıyamadım diye antibiyotik şurubu 1.5 gün vermedim. Tabi bi sırada öksürük ve hırıltı ve huysuzluk başladı ben şuruba başladım ama nafile gece özel hastaneye geldik . Kan tahlili ve ciğer filmi çekti. Kan temiz ama ciğerlere inmiş balgam var diye 3 gün minimum yatış verdi. Fiyat çok cıktı diye imza atıp araştırma hastanesine geçtik. Ben çok kötüyüm tabi, kendimi suçlayıp durdum. Oradaki dr a sonucu gösterdik, yatış gerebilir dedi yeni bir kan tahlili istedi . Bir iğne yapıp 3 tane hava verdi. Nabzı yüksekti bir de. Neyse sabaha karşı sonuçlar temiz çıktı.dr.hava ise yaramış dedi. Ortam virüs filan var diye kötü eve gidin dedi. Ilaclara ve havaya devam dedi. Tıkanma olur dedi. Eve geldim ertesi gün şiddetli öksürük başladı.hatta morarip nefes alamadı kuzum:( öldüm öldüm dirildim . O günün aksamı yine nefessiz kaldi. Sabaha kadar uyumayıp başında bekledim. Sabah bir nebze iyi olmuştu. Dün ve bugün baya iyileşme oldu. Ama hala hırıltı ve hafif öksürük var. Şimdi verip uyuttum