Ctnayse YagmurunAnnesi hem file hemse ailikon aldım. Silikon daha kullanışlı. Sonrasında diş kaşımaya kullandık👍🏻Filwyi beğenmediler çocuklar.
Yasemin_Tahir-Mete deletedmom4842 kaç aylıkken verdiniz meyve filesini bide ne meyve verdiniz şimdiden teşekkür ederim cnm
deletedmom173 Kızlar ben bunu bilmiyordum meyveyi içine yerleştirip bebeğin eline mi veriyoruz acaba bilmediğim den soruyorum nasıl kullanıyoruz anlatır musınız? Acaba
ErtugrulAnnesii deletedmom173 delikli kısma meyveyi koyuyorsunuz bebeginizin eline veriyorsunuz hem emiyor hem diş kaşıyor
Zeykemk26 YagmurunAnnesi bende ebebekten file aldım ama bence sılıkon daha iyidir sılıkonu bılmıyordum
Yasemin_Tahir-Mete ErtugrulAnnesii kaç aylıkken verdiniz meyve filesini cnm bide hangi meyvelerden verdiniz
ErtugrulAnnesii Yasemin_Tahir-Mete 6. Ayda verdim. Elma ile başladım 3 gün sonra armut. Şeftali de vardı yazın şeftalide verdim☺️ Hatta oglum şeftaliye bayılmıştı 😅
Yasemin_Tahir-Mete ErtugrulAnnesii çok teşekkür ederim cnm 4 ay 19 günlük şimdi versem mi diye düşündümde bide size soruyum dedim
gyns YagmurunAnnesi Silikon bnce.. File mide bulantısı yapabiliyormuş.. Oğluşumda çok rahat kullanıyor silikon olanı..